Darija: SESTRA MI JE UMRLA GREŠKOM LEKARA!

Autor:

Zadruga

11.09.2018

17:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Darija Stević, učesnica hiper rijalitija na ružičastoj televiziji, nasmejana i spremna za takmičenje ušla je u novoizgrađenu kneževinu.

RepublikaFoto: e-stock/M. RAFAILOVIĆ
Darija Stević

Ipak, iza osmeha nove zadrugarke krije se velika tuga. Za Rijaliti Stevićeva je otvorila dušu i progovorila o najbolnijoj temi u svom životu, te je otkrila da je njena rođena sestra veoma mlada preminula od raka.

Naime, Darija kaže da je njena sestra bila mlada, vedra i uspešna žena, koja je imala veliku želju da ostane u drugom stanju. Kada je pomoću veštačke oplodnje uspela to da ostvari, sve je krenulo nizbrdo.

Darija: Sestri do smrti nisam rekla da je njen muž sa drugom devojkom i da je trudna, nisam mogla to da joj uradim

- Moja sestra je bila jedna sposobna, jaka i divna osoba. Ona i njen muž godinama su pokušavali da dobiju dete, pa je zbog toga otišla u Beč na vantelesnu oplodnju. Tada su lekari u Srbiji napravili propust jer nisu odradili detaljne analize. Da jesu, otkrili bi joj na vreme kancer. Međutim, kada je vantelesna oplodnja već obavljena i sestra je ostala u drugom stanju, ubrzo je saznala da boluje od raka, ali već je bilo kasno. Metastazirao je - uspela je da opiše situaciju Darija i objasni da je zbog toga sestra u petom mesecu trudnoće morala da prekine istu.

- Bila je životno ugrožena jer njen organizam nije mogao da iznese trudnoću. Tada su morali da je obustave i da izvade bebu. Lekari su rekli da bi beba imala šanse da preživi da je moja sestra mogla da izdrži još dve nedelje, ali to nije bilo moguće. Nakon toga su počele hemioterapije, zračenja i sve ostalo. Godinu dana smo se zajedno s njom borili, nema šta nismo pokušali. Moji roditelji su prodali kuću, digli kredite, ja sam u salonu koji sam tada držala radila sama samo da bismo skupili novac za njeno lečenje u Beču. Nažalost, nije bilo spasa - rekla je Darija i otkrila da se tada dogodilo nešto što njena sestra nikada nije saznala.

RepublikaFoto: Prntscrin
Darija Stević

- U poslednjim mesecima njenog života ona je bila hospitalizovana u Beču, a za to vreme njen muž je započeo vezu sa nekom devojkom koja je na kraju ostala u drugom stanju. Nismo joj to rekli do sudnjeg dana, nismo mogli to da joj uradimo. On se kasnije oženio tom devojkom, dobili su dete - objasnila je Stevićeva i opisala poslednje trenutke sa sestrom.

- Došla sam da je vidim i kupila sam joj prsten svarovski koji joj se svideo kada smo poslednji put zajedno šetale Bečom. Rekla sam joj da je volim i nakon toga nas je napustila. Pokušala sam da joj stavim prsten na ruku, ali su joj prsti bili ukočeni. Ja sam bila u tolikom šoku da nisam shvatila da preterujem u pokušaju da joj stavim taj prsten, na kraju su me odvojili od nje i dali mi sedative. Život ide dalje, istina je, ali neke stvari te promene zauvek - zaključila je Darija.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading