OBLIJE JE ZNOJ KAD UĐE U AUTO: Voditeljka puna strahova!

Autor:

Zadruga

12.09.2018

12:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Voditeljka Dušica Jakovljević nedavno je preživela veliku dramu kada je njen džip zbog podmetnute bombe odleteo u vazduh u blizini stadiona Crvene zvezde. Ona je prethodne noći gostujući u emisiji "Amidži šou" pričala koliki je trag to ostavilo na nju.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Dušica Jakovljević

- Više delujem ok nego što sam ok, ali ja sam takva, ne posustajem nikad u životu. Trudim se da svima oko sebe kad se probudim navučem osmeh na lice. Deca su mi krenula u školu, to su neke lepe stvari. Traume isto imam, to će proći, šta god da je bilo, zbog čega god da je bilo. Obradovalo me koliku podršku od ljudi sam dobila i iz toga crpim snagu - objasnila je ona.

Ona je priznala da je sve to dosta uticalo na nju i da se pomalo plaši da sedne za volan ponovo.

- Šta je, ko je i zbog čega je o tome vode istragu nadležni organi. Ja sad vodim svoju borbu sa strahovima. Bilo mi je strašno teško prvih dana. Čak sam pre neki dan sela u auto i sedište mi je bilo potpuno mokro koliko sam se preznojila - ispričala je Dušica.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Rade

12.09.2018 13:32

Lice koje je podmetnulo bombu je snimljeno kamerom. Istraga nista ne saopstava vec 10 dana.

Odgovori 11 0