POLITIČAR PRETIO KIJI SMRĆU!

Autor:

Zadruga

15.09.2018

03:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pobednica prve sezone rijalitija "Zadruga" Kristina Kija Kockar san je mnogih muškaraca i, gde god se pojavi, žari svojim seksepilom, a nedavno je zapala za oko moćnom političaru koji joj je pretio smrću nakon što je odbila da se viđa sa njim!

Foto: printscreen/TVPink
Dobila strašne pretnje... Kija Kockar

Kako Srpski telegraf ekskluzivno saznaje, nepoznati muškarac je bivšoj stjuardesi nudio kola, stan, auto i 2.000 evra samo da provede noć sa njim, a nakon što ga je odbila, slao joj je preteće poruke.

- Kristina neprestano dobija preteće poruke od kada je pobedila u rijalitiju, što od antifanova, što od devojaka koje je iz nepoznatih razloga mrze i žele da joj naude. Ona je svesna činjenice da ne može svako da je voli i ne odgovara na pretnje i uvrede koje neretko stižu, ali joj je jedan imućni muškarac napravio veliki problem. On je moćni političar, a Kija mu se na prvi pogled svidela još dok je boravila u rijalitiju. Najbliži prijatelji su ga u više navrata zezali zbog toga što se danima nije odvajao od televizora i non-stop gledao rijaliti upravo zbog nje. Svima je pričao da mu se mnogo svidela i da je neverovatno kako izgleda. Govorio je da je dobra riba i da je devojka baš po njegovom ukusu. Rekao je da bi najviše voleo kada bi se sreli negde čim ona izađe iz rijalitija. Najviše mu se dopala njena ambicija i želja za uspehom. Oduševilo ga je to što je Kristina samostalna, sposobna i obrazovana - priča naš dobro upućen izvor i nastavlja:

RepublikaFoto: ST/D. KADIĆ
Svidela se političaru... Kija Kockar

Tražio je od nje da provede noć sa njim i nudio joj 2.000 evra, stan i auto. Nakon što ga je odbila, slao joj je preteće poruke

- Nekoliko dana nakon što je "Zadruga" završena, uspeo je da je sretne na jednom prestoničkom događaju. Prišao joj je i rekao da bi voleo da nasamo popričaju i da će se razgovor ticati njene pevačke karijere. Rekao joj je da poznaje dosta uticajnih ljudi koji mogu da joj pomognu. Tada su razmenili brojeve telefona i već posle par dana dogovorili su se da se sastanu u jednom prestižnom restoranu kako bi je on odveo na ručak. Dok su razgovarali, političar je Kristini jasno stavio do znanja koliko mu se dopada i tom prilikom joj spremio skupocenu ogrlicu sa svarovski kristalima koju je želeo da joj pokloni. Međutim, Kockareva mu je jasno stavila do znanja da joj se on ne dopada i da ne može da očekuje tu vrstu povratne reakcije. Ispričala mu je da u ovom periodu nije za bilo kakvu emotivnu vezu i da je lepo od njega što se poneo kao pravi džentlmen. U tom trenutku političar je pokušao maksimalno da se iskontroliše i sakrije bes, pa je uljudno platio račun, nakon čega su se udaljili iz restorana - priča izvor i dodaje da tada počinju Kristinine muke:

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Neće ništa da kaže... Kija Kockar

Kristina: Nemam komentar, ne želim ništa da pričam

- Čim su se rastali, Kristini je u poruci napisao da je spreman da joj da 2.000 evra, auto i stan ako bi provela samo jedno veče sa njim. Kija isprva nije odgovarala na njegove poruke, a kako je nastavio da je ubeđuje, uljudno mu je rekla da ne želi da ima bilo šta sa njim, osim čistog prijateljstva. To ga je razbesnelo i u tom momentu je okrenuo drugi list. Počeo je da joj preti, jer mu je proradila sujeta. Napisao joj je: "Ti izgleda nemaš pojma sa kim imaš posla. Bolje bi ti bilo ra razmisliš još jednom, jer ako se ja iznerviram, možeš da nestaneš. A već sam vrlo besan zbog svega ovoga". Kija nije želela da se za ovo sazna, pa se poverila samo ljudima za koje zna da neće otkriti ko je opasni muškarac - završava naš izvor. Stupili smo u kontakt sa Kockarevom kako bismo proverili naša saznanja, ali je ona ostala pri stavu da neće komentarisati čitavu situaciju.

- Nemam komentar, ne želim ništa da pričam - rekla nam je Kristina kada smo je pozvali.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Stanko

15.09.2018 04:38

Daj ne balaviviše po medijima. ČISTA LAŽ, zarad marketinga. "Skupa ogrlica od "svakorvsi jkristala" hahha, da li ti uopšte znaš šta je vredan nakit.Ti si toliko beznačajna, da bi dobila parče medija, jer ti vremeističe, manipulišeš po običaju.Imaš noge kaoda si jahala čitav život bojler. Tu vilicu operiši dti neklapara. Ženo ti uopšte nisi TOP riba, pored toliko lepih i mladih devojaka, sa kojima se političarii muvaju. Umislilasi, dasi neko. Ni pevačica ,ni jdomaćica, prosečnakakvih u Srbiji jimakoliko želiš.

Odgovori 20 38
lea

15.09.2018 07:13

@Stanko - Bravo Stanko tako je,ja bih još dodala i opuštene grudi,kao da je dojila najmanje troje dece.Dobila je toliki medijski prostor,kao niko do sada.Njeni milionski pregledi su bili iz znatiželje,sada još hoće da napiše knjigu o njenom životu i snimi film.Previše je poletela,a nem osnova za to.Svaku glupost koju ova nebitna objavi,se plasira u medije.Zašto?Time joj se produžava rok trajanja.Ona nema nikakve vrednosti ,postoje valjda i druge javne ličnosti o kojima bi želeli nešto saznati,a ne mediji da nam plasiraju svaku glupost od ove nebitne pevaljke.

Odgovori 19 38
Aroda

16.09.2018 00:43

@Stanko - Svi joj kobajagi nude vile i stanove, kule i gradove samo da makar jednom umoce, a ona ih odbija sva fina i postena u mali prst.

Odgovori 4 11