IPAK GAJI OSEĆANJA! Sloba: Krivo mi je zbog Lune, a to znači da imam emocije!

Autor: Blic.rs

Zadruga

14.09.2018

19:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sloba Radanović ušao je sinoć u "Zadrugu 2" na dan kada su Luna Đogani i on započeli vezu prošle godine, ali nije želeo da se sretne sa njom. Iako je Đoganijeva plakala i veoma emotivno doživela ovaj trenutak, Radanović je pristao samo da se nađe u ulozi Drveta mudrosti i da joj ispuni muzičku želju.

RepublikaFoto: e-stock
Ipak mu je teško kada Luna plače... Slobodan Radanović

Pevač je priznao da mu je veoma teško kada vidi da njegova bivša devojka plače:

- Krivo mi je kad je vidim da plače, kad vidim da je tužna, jer znam koliko je emotivna. Vidim da i dalje gaji neka osećanja prema meni. Udaljili smo se posle svega. Retko smo se i čuli. Nisam razmišljao nikada o nekom nastavku. Čim je meni krivo, imam neku emociju. Ona je meni draga osoba, deset meseci smo tu proveli zajedno i mnogo lepih trenutaka smo imali. Sada mi je stvarno krivo kad je vidim tako da plače i pati.

RepublikaFoto: prntscr Zadruga
Ne prestaje da plače... Luna Đogani

Sloba koji je mogao da uđe u "Zadrugu 2" i pomiri se s Lunom, to ipak nije učinio:

- Ne želim od svog ulaska u 'Zadrugu 2' da pravim pompu, niti da se vode polemike oko toga šta i zašto. Nisam ušao da bih se s nekim pomirio, ili jer prema nekome gajim emocije, već kako bih učinio dobro delo. Bilo mi je krivo da bude uslovljena da oda neku tajnu ili da dobije zadatak kako bi joj pustili pesmu. Što se tiče uloge drveta mudrosti i toga kako sam se osećao, ljudsko sam biće i naravno da mi je žao kad vidim da je bilo kome, pogotovo Luni, teško i da pati. To ne želim nikome, ali opet naglašavam da se ne radi ni o kakvoj ljubavi, pomirenju i emocijama. Došao sam u emisiju da normalno odgovaram na sva pitanja koja su mi postavljena. Nisam ni znao da ću biti drvo mudrosti, ali mi se svideo predlog jer sam učinio jedno dobro delo, jer je dobila pesmu bez ikakve nadoknade drvetu.

Foto: youtube.com/Zadruga Official
Sloba ga i dalje smatra prijateljem... Gavrić

S obzirom na to da je u ovom rijalitiju još jedna osoba koju Sloba dobro poznaje, njegov bivši prijatelj Mirko Gavrić, on je potvrio priču da je od njega dobio pesmu:

- Mi jesmo prijatelji, voleo sam ga, volim ga i sada. Sarađivali smo, mnogo mi je pomogao, a te priče da smo bili u vezi su smešne - bio je kratak ali jasan pevač, pa dodao:

- Poklonio mi je pesmu, ništa nije tražio da mu platim, mnogo mu hvala na tome.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
mateja

15.09.2018 04:44

Druge možeš dalažeš ali sebe ne. Jasno je apsolutno svim inteligentnim ljudima da još uvek imaš emocije premanjoj.Toje i normalno, jer steimali nešto posebno što je trajalo. To se dešava samo jednom u životu i više nikada, budi siguran u to. Do kraja jživota, bićete tiha patnja jedno drugom. Bez obzira što ste razdvojeni, to je vaš izbor.Meni je to isto u životu desilo.

Odgovori 3 15