"VIDEĆETE VI": Teodora rešila da ZAPUŠI USTA SVIMA!

Autor:

Zadruga

16.09.2018

03:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U novoj epizodi emisije "Magazin In" gošće Sanje Marinković razgovarale su, između ostalog, o podeli poslova na muške i ženske sve dok se u razgovor nije umešala Teodora Džehverović, koja je objasnila da ona nema predtavu o tome šta treba da radi muško, a šta žensko, upravo zbog svoje majke Gordane Džehverović.

RepublikaFoto: Prntscr Pink
Teodora Džehverović

- Pošto je moj otac radio od moje 5. godine, od 12 meseci 10 je bio u Rusiji, moja mama je bila prinuđena da radi i muške i ženske poslove. Meni je bilo fascinantno da je ona sama sve to radila, sama je nekad i krečila, tako da zaista ja prva nisam imala priliku da vidim razliku između muških i ženskih poslova - ispričala je Teodora, posle čega je usledio aplauz svih prisutnih.

Malo kasnije u toku emisije pevačica se rasplakala na reči glumca Siniše Ubovića, koji je zagovornik toga da svi treba da grizu ako nešto vole da rade, što je Teodoru dirnulo i rasplakalo.

- Kao mala sam oduvek želela da se bavim pevanjem i da li je pet osoba meni reklo možeš i bićeš? Većina, 95 odsto mi je reklo "Pa gde ćeš ti to" i ja sam oduvek verovala i pričala "videćete vi". Ne u inat njima, ja sam to osetila iz duše - objasnila je pevačica svoje suze.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading