ZERINA otkrila Mikiju zašto IZBEGAVA ŽENE!

Autor:

Zadruga

16.09.2018

16:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zerina Hećo je u najgledaniji rijaliti ušla zajedno sa svojim dečkom Banetom Čolakom. Iako mnogi parovi u Beloj kući ostvaraju komunikacije sa ostalim ukućanima i vremena da svemu umereno budu posvećeni, sa njima to i nije baš slučaj.

RepublikaFoto: printscreen/TVHappy
Zerine Hećo

S obzirom na to da se Bane i Zerina i povrh toga često svađaju, Miki Đuričić je u razgovoru sa njom odlučio da je otvoreno pita zašto ukućanka izbegava druženje sa zadrugarkama.

- U fazi sam života da bih imala drugaricu samo da se zajedno šminkamo, ženama ne veruje. Obično su me žene izdale, a ni ovde ne pijem kafu ni sa kim zato što nemam potrebu za tim - priznala je Zerina.

Đuričić je pomislio da joj donekle i Bane predstavlja problem što takmičarka možda ne može da pokaže svoje kvalitete, a ona je otkrila da joj kod njega i te kako nešto smeta.

- Sa Banetom je problem što se on drugačije ponaša, previše su mu naglašene emocije. Preteruje u nekim stvarima, pa se tu zakačimo. Ne dopada mu se koliko sam šta otkrila. Ja ne znam kako sam predstavljena napolju... - rekla je Zerina.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Rade

17.09.2018 09:32

Zerina potpuno razocarana u zene.

Odgovori 10 0
Djuka

17.09.2018 09:35

Zene je lazljive. A muskarci su naivni. Tako je Zerina.

Odgovori 10 0