KIJA: JA SAM ZVEZDA I OVE ZADRUGE!

Autor: Telegraf.rs

Zadruga

17.09.2018

11:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kristina Kija Kockar često naglašava da je u rijalitiju "Zadruga" u kom je pobedila više izgubila nego dobila s obzirom na to da je zbog prevare njenog supruga Slobodana Radanovića u ovom šou programu došlo do njihovog razvoda. Ona je i ovoga puta to istakla, a sada je dodala i da bez obzira što ne učestvuje u "Zadruzi 2", ona je i dalje glavna tema.

Foto: printscreen/RTVPink
Misli da je i dalje glavna zvezda rijalitija... Kija Kockar

- Drago mi je što sam bila deo otvaranja, to je velika čast. Drago mi je što sam pozvana da budem deo toga i da budem pored Željka tokom otvaranja tog velikog projekta. Mislim da je Zadruga 2 po celoj toj scenografiji nadmašila Zadrugu 1, ne znam da li će po priči, ali po scenografiji definitivno je nadmašila. To je zaista neverovatno, to ne postoji u svetu, sa tim moraju svi da se slože - naglasila je Kockarova , koja je opisala kako se osećala kao počasna gošća otvaranja "Zadruge 2":

Foto: youtube.com/AmiG Show
Razveli se nakon rijalitija... Sloba i Kija

- Za takvo nešto treba imati volje, snage i talenta da bi se sve to iznelo. Osećala sam se tamo kao neka princeza. Bila sam tamo i sve je to imalo neku simboliku. Ja sam sama rekla da sam 6. septembra prošle godine ispratila tamo sada mog bivšeg muža za bolje sutra i to se nije desilo, ali eto, 6. septembra ove godine sam ja započela nešto bolje za mene.

O njoj su u ovoj sezoni "Zadruge" mnogi govorili, a Mirko Gavrić je ispričao i da su Kija i Sloba imali plan pred njegov ulazak u ovaj rijaliti prošle godine. S obzirom na to da je mnogi i sada spominju, Kija je imala i komentar na to:

Foto: printscreen/RTVPink
Spominju je u "Zadruzi 2"... Kristina Kockar

- Čula sam. Nisam imala prilike da pogledam baš nešto, a iskreno, mogu samo da zamislim kakve gluposti sve pričaju. Već su me novinari pitali za to i ja sam rekla da sam ja navikla da sam glavna glumica drugima u životu, kao što sam sebi glavna glumica. Eto, nisam prisutna, a opet sam glavna tema. Čak su se ljudi pitali na koji broj da glasaju za mene.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Jelena

17.09.2018 13:45

Ma da Kijo, ti se nikad ne vraćaš na staro, svi se vataju tebe, u svom životu si glavna glumica, al u stvari Slobo i Ljuljeta su ti konstantna tema, da nije njih ne bi bilo ni tebe, a da nije tebe ne bi bilo ni njih, kraj priče.

Odgovori 5 23