ČOLAK KRIJE DA JE BIO U VEZI SA OVOM ZADRUGARKOM: Gagi Đogani zna sve o tome!

Zadruga

17.09.2018

17:42 >> 19:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon što se udaljio od Dorotee Jovanović, Adam Đogani je bacio oko na pevačicu Marijanu Zonjić. Njih dvoje iz dana u dan postaju sve bliži, a već je pao i prvi poljubac. Međutim, ono što je pevačica prećutala svojoj rijaliti simpatiji možda u potpunosti promeni njihov odnos.

RepublikaFoto: e-stock/M. RAFAILOVIĆ
Marijana Zonjić

Naime, kako portal Republika.rs saznaje, Marijana je pre rijalitija bila u kratkoj, ali burnoj vezi sa Banetom Čolakom. Ovu romansu, koja se uglavnom bazirala na niskim strastima dvoje ljudi, slikovito je u "Zadruzi 1" opisao Čolak, a detalj koji je sve ostavio bez teksta u celoj toj priči jeste da ih je na delu uhvatio niko drugi do Gagi Đogani, stric Adama Đoganija koji se trenutno zabavlja sa pevačicom.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Marijana Zonjić i Adam Đogani
RepublikaFoto: printscreen/facebook
Bane Čolak, Marijana Zonjić i Gagi Đogani

- Otišli da radimo nastup u Makedoniji ja, Lunin ćale, jedna pevačica i njena drugarica. Nismo ni izašli iz Beograda, ta pevačica pruža ruku i počinje da me pipa. Meni je bilo neprijatno, zbog Gagija i zbog te drugarice. Na prvoj pauzi, mi stali u Vranju, ona me uhvatila za ruku. Kad smo došli u Makedoniju ona tražila da spava sa mnom, Gagi kaže da će onda on sa tom drugaricom. Kad smo došli sa nastupa, ona ugasila svetlo i kaže mi "E, sad malo zezanje" i počela da se skida. 20 puta je bilo, nezasita, majke mi... Do ujutru. Ulazi Gagi ujutru, otvara vrata, ona meni pu*i. Meni je bilo glupo, a Gagi kaže: "Sledeći put kad budem ulazio, molim vas da to ne vidim" - pričao je Bane.

Gagi je za portal Republika.rs na ovu temu izjavio sledeće:

- Marijanu poznajem, imali smo jedan zajednički nastup u Makedoniji. Dobar utisak je ostavila na mene. Tačno je da je ona bila sa Čolakom, mada je Bene celu tu priču prenapumpao, nije sve baš tako bilo kao što je ispričao. Nemam ništa protiv toga da Marijana i Adam budu zajedno. Jako dobro mi se čini njihov odnos.

Marijana se u karantinu potukla sa Čolakovom devojkom Zerinom

RepublikaFoto: printscreen/TVHappy
Zerina Hećo

Zerina Hećo i Marijana Zonjić potukle su se u karantinu pred ulazak u "Zadrugu 2" jer je pevačica gledala starletinog dečka Baneta Čolaka.

Dve zadrugarke napravile su pravi haos i skandal kada su se nasred hotela u kom je organizovan karantin počupale.

- Zonjićka je namerno provocirala Zerinu sve vreme flertujući sa Banetom. Kada je Zerini prekipelo, skočila je na atraktivnu plavušu i počela da joj čupa nadogradnju. Ni ova njoj nije ostala dužna, pa je uzvratila šamarima. Obezbeđenje se pojavilo za tili čas i jedva ih rastavilo - kaže naš izvor.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Jovo

18.09.2018 15:36

Ne sme da kaze. Zerina bi ga pojela za uzinu.