Luna: ŽELIM DA SLOBA UĐE U RIJALITI, BEZ NJEGA OVDE NE PRIPADAM!

Autor:

Zadruga

19.09.2018

03:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Blogerka Luna Đogani opet se rasplakala zbog bivšeg dečka Slobe Radanovića, a kod "Drveta mudrosti" otvorila je dušu i pričala o njemu, ali i o sukobu sa Stanijom Dobrojević!

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Luna Đogani

Đoganijeva je istakla da je prva prišla Dobrojevićevoj i "otvorila joj dušu", što je ona iskoristila.

- Samo sam čekala kada će da bukne i pokaže mi sve. Sa njom sam razgovarala kada je došla, iskoristila je moju slabost sinoć. Rekla mi je da se ja foliram kada plačem, ali to neka ide njoj na dušu. Pokazala je kakav je čovek, ona za mene ne postoji - rekla je Luna o Staniji.

Blogerka je potom pričala o tome koliko joj nedostaje Sloba, pa je počela da plače. Nju svaki trenutak u "Zadruzi 2" podseća na prošlu sezonu, gde je uživala u ljubavi sa pevačem.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Luna Đogani

- Naravno da bih volela da Sloba uđe. Lagala bih kada bih rekla da ne. Zato me ne dotiče kada pokušavaju da me napadnu, meni su ovde priče fejk i lažne. Luna i Sloba se nikada ne mogu ponoviti, to je tad bilo i nikad više. Navikla sam da me hrani, kupuje mi, juče kada sam sve morala sama, setila sam se koliko mi fali. Osećam se kao da ne pripadam ovde kada on nije tu - izjavila je blogerka.

"Drvo" je rešilo Luni da ispuni želju i pusti neku Radanovićevu pesmu.

- Može, "Bure baruta", volim tu pesmu - rekla je Luna.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
SvetlanaP

19.09.2018 05:16

Ma nije valjda..... a gde pripadas? A da udje Sloba sa novom devojkom? Sta na to kazes folirantkinjo.

Odgovori 18 3