(VIDEO) ISPLIVAO SNIMAK: Evo šta su Gastoz i Luna ZAJEDNO RADILI U ISTANBULU!

Autor:

Zadruga

19.09.2018

11:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rijaliti igrači Luna Đogani i Nenad Marinković Gastoz zaintrigirali su javnost kada su po izlasku iz rijalitija intezivirali svoje druženje.

RepublikaFoto: printscreen/instagram.com/luna_djogani
Gastoz i Luna

Iako su oboje govorili da su samo drugovi i da među njima nema ništa više od toga, danas su na društvenim mrežama kružile objave Gastozovog novog spota za pesmu "Antidot" sa heštegom "ljubav za ljubav", koji je napravljen za Lunu Đogani i njenu tadašnju ljubav Slobu Radanovića.

Nekoliko dana pred ulazak u Zadrugu 2, Luna je sa majkom otišla u Istanbul da, kako je tada rekla, završi pripreme pred ulazak u rijaliti, da sredi kosu i nabavi nove krpice. Takođe, pored toga, Luna je upravo u Gastozovom novom spotu koji se snimao u Istanbulu glumila glavnu ulogu.

Da li je ovo ljubav na pomolu, koja će se uskoro i razviti u Zadruzi, ako Gastoz bude ušao u Belu kuću, ili je samo marketinški trik, ostaje nam da saznamo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Ljilja

19.09.2018 18:54

Mora da su mu platile samo da se Luna negde vidi pošto je niko ne zove ni za kakav posao.Da su Kijini fanovi znali da snima spot sigurno bi to zabranili Gastosu.

Odgovori 14 8
Časlav

19.09.2018 20:48

Tamo joj Gastos kupio krpice. Luna zeli dva konja da jase. Tesko je jahati dva konja. Mnogo bi se raskrecila jasuci dva konja.

Odgovori 11 6