ZAKOPALE RATNE SEKIRE: Luna sada teši Doroteu!

Autor:

Zadruga

19.09.2018

14:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tokom današnjeg popodneva lepoticu rijalitija "Zadruga 2" Doroteu Jovanović preplavile su emocije, a niz njeno lice slivale su se krokodilske suze. Naime, ova ukućanka je prethodnih dana imala veoma žestoke svađe sa zadrugarima, a zbog svega toga joj je bile preko potrebna podrška njene majke.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Dorotea Jovanović

Dorotea se požalila da joj nedostaje majka, a njene suze nisu ostavile ravnodušnim nijednog zadrugara koji su pokušali na sve moguće načine da je uteše. 

Luna Đogani, zadrugarka sa kojom je Jovanovićeva imala žestoku svađu je zaboravila na njihove nesuglasice, pa joj je pružila ogromnu podršku, govoreći joj da treba da bude istrajna u svom zahtevu da razgovara sa majkom. 

- Dobićeš poziv samo budi uporna. Reci u lajvu da hoćeš poziv sa majkom, razgovaraj sa Drvetom - pričala je Luna Dorotei.

 - Hoću da čujem mamu, kako je. Samo hoću da čujem majku, da čujem da je dobro.

Ovoga puta Luna je pokazala svoju dobru stranu i zaboravila na svađe, jer je razumela bol koji 

Dorotea oseća.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Jelena

20.09.2018 07:54

Krokodili ne placu, ali ima nekih krokodila i ljudi koji placu lazno, zato se kaze "lije krokodilske suze", samo da se zna.

Odgovori 21 0
goran

22.09.2018 09:47

Svalerka tesi svalerku. Da ne znam istinu bio bih ganut do suza.

Odgovori 10 0