ZNA DA SAM BOLESNA, A TO MI RADI: Kija oplela po Slobi!

Autor: Hit Informer

Zadruga

19.09.2018

18:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Godišnjicu ljubavi sa Slobodanom Radanovićem, Luna Đogani je 13. septembra proslavila sama. Međutim, nije ni sanjala da je u studiju u Šimanovcima gost upravo bio on, kao i da joj se obratio u ulozi Drveta mudrosti.

Foto: youtube.com/AmiG Show
Ne može da veruje da joj je to uradio... Sloba Radanović i Kija Kockar
RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Obeležila prvi poljubac sa Slobom.... Luna Đogani

Iako nije ušao u "Zadrugu 2" i pridružio se Luni, Sloba je ovim gestom iznervirao svoju bivšu suprugu Kristinu Kiju Kockar. Ona je otkrila koliko ju je Radanovićev potez pogodio, a potom otkrila i šokantnu informaciju - da je bolesna:

- Teško mi je da kada gledam bivšeg muža dok radi stvari koje me bole, ali idem korak po korak. Meni je sada glavno da rešim problem sa zdravljem, koje je narušeno. On to zna i ne mogu da verujem da radi neke stvari, a zna kako mi je. To je jako ružno s njegove strane, nek' mu ide na dušu - izjavila je Kija.

RepublikaFoto: printscreen/RTVPink
Očajna... Kija Kockar

Kristina je izjavila da ju je sramota zbog svega što joj je bivši suprug uradio:

- E pogotovo zbog toga me je sramota što mi je bivši muž! Čak sam pokrenula pitanje crkvenog razvoda, jer ne želim da budem deo njegovog blama i greha. Neka od odgovara pred Bogom, ja hoću da se sklonim od toga. To što radi zarad popularnosti, ili možda čak i novca, strašno je. Nadam se da je radio sve to za novac, jer je još strašnije ako je otišao bez ikakvog povoda da ponizi svoju bivšu ženu javno. On je na taj dan trebalo da sedi kod kuće i da se pokrije ušima. Kome je to normalno, svaka mu čast, meni nije. Sramota me je njegove sramote - zaključila je Kockarova.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Maja

19.09.2018 21:21

Opet po Slobi , ostavi GA vec jednom na miru ,razvedeni ste , moze da radi Sta hoce

Odgovori 14 29
Jelena

20.09.2018 07:40

@Maja - Tako "bolesna" zapalila na Sejsele juce...ma nije ona bolesna, ona samo mnogo prdi, jadni oni putnici u avionu, pogusili se.

Odgovori 8 21
Bibana

20.09.2018 17:21

Pobogu zeno, pa razveli ste se!?! Zivi svoj zivot, on ce svoj..ili trazis i dalje medijsku paznju preko njega? Dosadila si, postala si poznata preko njega, sta hoces jos?!?