KIJA STIGLA NA SEJŠELE i odmah NAVALILA NA NJEGA!

Autor:

Zadruga

20.09.2018

09:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pobednica rijalitija "Zadruge" i novopečena pevačica, Kristina Kija Kockar odlučila je da ode na jedan dobar odmor i zaboravi na sve probleme koji su je pratili u poslednjih godinu dana. Ona je sa kumom Vanjom Ibrahimović otputovala noćas na Sejšele, a već ovog jutra objavila je fotografiju sa odmora.

RepublikaFoto: youtube.com/ AmiG Show
Otputovala na Sejšele, pa se oglasila... Kija Kockar

Kako je sama otkrila, Kija je odmah navalila na hranu i to na jedan ogroman komad mesa, pa je izvesno da ovo neće biti odmor na kom će ona biti na dijeti. 

Foto: instagram.com/kija_kockar__official
Kija uživa na Sejšelima...

A s obzirom na to kakav joj je pogled u pozdaini, jasno je da je počela dobro da zarađuje od pevanja. Očigledno je da su njena kuma i ona odlučila da se smeste u jedan od luksuznih hotela, spakuju kofere i otputuju. Kristina je pre odlaska otkrila da ukoliko joj se desi da se zaljubi na ovom ostrvu  da će tamo i ostati. 

- Idem sa drugaricom, a ako mi se dogodi da upoznam nekog muškarca i da se zaljubim, verujte, neću se ni vraćati u Srbiju. Budite sigurni da to i želim. Ponela sam garderobe koliko mi je potrebno za prvo vreme, a posle ću se snaći - otkrila je Kockarova koja očigledno nema nameru da se vraća u Srbiju.

Ona je pre odlaska progovorila i o Ani Krać kojoj je preminuo otac, ali s kojom nije mogla da bude jer je krenula na put:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

❤️ #milanajmilija @ana_korac

A post shared by K I J A K O C K A R (@kija_kockar__official) on Sep 18, 2018 at 11:25am PDT

- Na put sam krenula tužna i zavijena u crno. U mislima mi je non-stop moja Ana i njena porodica. Zašto je život tako surov?! Njen tata je bio divan čovek, vedrog duha. Misli mi ne daju mira i uopšte mi se ne putuje jer će moja prijateljica da sahrani oca, a ja idem da se odmaram. Kako da budem mirna i spokojna kada se dešavaju samo ružne stvari? I ja sam preživela porodičnu tragediju, znam kako je kada izgubiš oca, ali ja za njega nisam bila toliko vezana kao Ana za svog. U tome je razlika i zato mi je još teže zbog nje - istakla je Kristina. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Rade

21.09.2018 17:45

Polako Kija. Nije ti to Karadjordjeva.

Odgovori 14 0
goran

22.09.2018 09:55

A ima li tamo kobasica i banana?

Odgovori 10 0