Lazar Luni: DA MI DOVEDU NJIH 5, JA BIH TEBE ODABRAO!

Autor: blic.rs

Zadruga

23.09.2018

12:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaler Lazar Jeremić više ne može da sakrije koliko mu se dopada Luna Đogani, pa je odlučio da joj prizna svoje emocije.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Luna Đogani i Lazar Jeremić

Luna Đogani i Lazar Jeremić od prvog dana u rijalitiju veoma su bliski, a fudbaler je blogerki priznao da je ona njegov tip devojke, ali da je uprkos tome svestan da ona i dalje pati za Slobom, te da će njih dvoje, barem za sada, imati samo drugarski odnos.

Iako i dalje voli svog bivšeg dečka, Luna ne krije da joj prija Lazarova pažnja i druženje sa njim, a Jeremić je sinoć napravio korak dalje u njihovom odnosu kada je odlučio da nasamo porazgovara sa njom o svemu.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Luna Đogani

- Ja sam sa tobom hteo da se družimo i da se zezamo, ali brate ti si pričala da nečeš baš to tako. Ti i ja smo isti, oboje smo emotivni, ja sam to odmah video. Rekao sam ti, da mi dovedu njih pet, ja ne bih razmišljao, tebe bih odabrao. Ja sam isto takav i znam koliko ljubavi možeš da pružiš jer sam gledao "Zadrugu 1" - rekao je Lazar Luni koja ga je pomno slušala.

Podsetimo, fudbaler je od prvog dana tešio blogerku i bio joj rame za plakanje kada je bila tužna zbog Slobe.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Rade

23.09.2018 15:25

Volite se deco. Ne vracajte se na staro.

Odgovori 13 2