(VIDEO) LUNA OPSEDNUTA PRIČOM O SLOBI: Otkrila ono što ni kamere nisu snimile

Autor: Republika

Zadruga

24.09.2018

08:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lunu Đogani svi i dalje pitaju samo o Slobi Radanoviću, pa se Đoganijeva često vraća na bolnu temu ali i otkriva tajne koje gledaoci u prvoj sezoni ovog rijalitija nisu mogli da vide.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Luna Đogani

Tokom šetnje Savo Perović i Luna su pomislili da Sloba Radanović može nekad ući u rijaliti “Zadruga 2” da peva, a onda je Đoganijeva otkrila mnoge istine.

Kako ju je Sava posavetovao da mora da igra razumom, a ne srcem i da će je to jedino spasiti, Luna je istakla da je najviše vređa to što se Sloba sada pravi ravnodušan i neće da priča o njihovoj ljubavi.

- On koji se kleo u mene ovde, sada se pravi da je ravnodušan. A ja znam da njemu nije lako, pogotovo sada kada me gleda ovde i kada plačem. On je veoma emotivan. On je meni milion puta plakao ovde za neke stvari, i to samo ja znam, kamere to nisu ni zabeležile - otkrila je Luna.

Kako je poznato, Luna je zbog raskida sa Slobom i celom situacijom koje je preživela u prvoj sezoni rijalitija morala da potraži pomoć psihijatra. On joj je dosta pomogao svojim razgovorom ali i prepisanom terapijom.

Pogledajte šta su Luna i Savo još otkrili:

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (5)

Loading
Paja

24.09.2018 08:34

Luna opsednuta pricom o Slobi. Pricala bi o njemu po ceo dan. Ali ne zna da razgovara sa zadrugarima o obicnim svakodnevnim temama rijalitija.

Odgovori 32 5
Olja

24.09.2018 09:35

On je nju mnogo povredio, a ona ga i dalje voli vise od sebe.... Ja ovo vidim kao njenu borbu da se izvuce iz kandzi te ljubavi, jer je oçito da je i bol i cena previsoka jer je ona sama u tome, nazalost.

Odgovori 7 34
Vuk

25.09.2018 12:58

@Olja - Slobodan Radanovic je prevario balkan, naciju. Sve je njegova manipulacija. Sve smo videli. Luna istina glavu gore, Bog sve vidi i vraca

dule

24.09.2018 11:09

Luna treba da sa svima prica i upoznaje zadrugare. Ali da prica o obicnim stvarima i zivotu u rijalitiju.

Odgovori 20 0