Siniša Kulić OTKRIO ŠTA JE ZORICA MARKOVIĆ RADILA U NJIHOVOJ KUĆI!

Autor: pink.rs

Zadruga

24.09.2018

17:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miljana i Marija Kulić jedne su od najzapaženijih učesnica druge sezone rijalitija "Zadruga" i do sada su imale rasprave sa nekoliko učesnika, ali su ipak najžešće svađe izbile između njih i Zorice Marković i Branislava Radonića Brendona.

RepublikaFoto: printscreen/TV Happy
Siniša Kulić

On je sa Kulićkama imao žustre rasprave sinoć i danas, dok pevačica već danima vodi rat sa njima,evo kako ovo sve komentariše Siniša Kulić:

- Ne znam odakle potiče taj sukob, ali po mom mišljenju, Brendon ne sme da se zakači na nekog drugog, a hoće da bude zanimljiv, pa pošto zna da Miljana nije agresivna, onda se nakačio na nju. Inače nema nikakav razlog da se svađa sa njom - rekao nam je Kulić koji je ostao da čuva kuću sa svoje dve ćerke.

RepublikaFoto: e-stock/M. RAFAILOVIĆ
Branislav Radonjić Brendon

On i Brendonov otac bili su u konatktu pre ulaska u "Zadrugu" i, kako on kaže, nije bilo razloga da se on zakači z anjegovu ćerku, pa je samo neutralno završio priču o njemu.

- On je poznat po tome da je purpurno biće, batica i tako te stvari - izjavio je Miljanin otac.

Sa druge strane, o Zorici Marković je imao da kaže malo više stvari.

- Drago mi je što se Miljana uverila, jer ona je lakoverna. Kakva crna prijateljica, ja odavno znam ko je Zorica Marković. Ispostavilo sa da je tačno ono što sam pričao za nju i Lepog Miću, oni su kod nas bili da bi pokupili neke informacije da bi imali neka sredstva da je napadaju. Ali Mića se ovog puta prevario grdno, skupo će da ga koštaju one psovke. A ja sam njoj rekao da joj to ne treba, da joj oni nisu potrebni - rekao je on, pa otkrio da je video kako Zorica ispituje prostorije u njegovoj kući i kako je "slučajno" zalutala u sobu njegove ćerke.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Zorica Marković

- Ja ne znam da li ona dobro ne vidi ili šta, ali ja sam je video kroz komarnik kako ulazi u sobu moje najmlađe ćerke, gleda nameštaj, zaviruje šta sve tu ima, a ona mene nije primetila - saopštio je Siniša i priču o pevačici zaključio oštrim rečima:

- Zorica Marković, ona da može, ona bi pevala negde, a ne bi se vukla po rijalitijima, nego bi pustila nove pevače da se tamo afirmišu. Miljana nema drugačiji način da zaradi, pa pošto će svom detetu biti i otac i majka, logično je da će iskoristiti svaku priliku da dođe do novca.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
goran

24.09.2018 21:31

Ubacite i ovog u Zadrugu.