ŠOKANTNA ISPOVEST NIKOLE KALANJA: Ramona mi je nameštala batine zbog četiri evra!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Učesnica "Zadruge 2" Ramona Beganović nameštala je batine grupi momaka iz Srbije samo zato što nisu želeli da kupe koktele koje je ona letos prodavala u jednoj diskoteci u Herceg Novom.

Foto: e-stock/M. RAFAILOVIĆ
Ramona Beganović

Ove optužbe izneo je sam akter Nikola Kalanj, koji je za Rijaliti dodatak opisao događaj do najsitnijih detalja.

- Provodio sam se sa drugarima svake večeri u toj diskoteci dok se nije pojavila Ramona. Bukvalno nas je smarala da kupimo te koktele. Prvo veče smo kupili i počastili je dodatno, a kada je uzela novac, prišla je jednom mom drugu i rekla mu kako može da plati da idu u apartman, što je on odbio - prepričava dešavanja u diskoteci Nikola i priseća se dramatične večeri.

Nikola Kalanj tvrdi kako umalo nije dobio batine zato što nije želeo da joj plati piće u diskoteci

- Sutradan smo opet došli, a ona nam se ponovo nakačila. Ljubazno smo odbili ponuđene koktele, ali je insistirala da kupimo. Kada je uvidela da nećemo, sama je uzela dva i popila na eks, nakon čega nam je tražila četiri evra. Moj drug joj je rekao da nećemo da platimo to što ona pije, zbog čega je otišla kod momka iz obezbeđenja koji je stajao u neposrednoj blizini. Dečko joj je rekao da neće da reaguje, s obzirom da vidi da ne pravimo probleme mi nego ona, ali se tu nije zaustavila - rekao je i nastavio:

- Ubrzo se za našim stolom pojavila sa nekim Crnogorcem od dva metra koji nam je prišao, stisnuo mi druga za ruku i rekao: "Možete da date devojci 4 evra ili da dobijete batine ili da vas izbodemo" - šokirano priča Nikola i objašnjava da nisu želeli da ulaze u raspravu sa dečkom nego da su izvadili novac i dali Ramoni, koja se, prema njegovim tvrdnjama, sve vreme smeškala i provocirala ih sakrivajući se iza leđa Crnogorca u čijoj pratnji je došla.

Student iz Beograda koji je ispričao ovaj događaj za Rijaliti dodatak naveo je i da je Ramona dobacila njemu i njegovim drugarima da će se lično potruditi da dobiju batine ako ih sledeći put vidi.

- Nisu nas uplašile pretnje jedne prostitutke, samo nismo želeli sebi da kvarimo letovanje odlaskom u diskoteku gde ćemo nju da gledamo. Ironija života, sada smo prinuđeni da je gledamo na televiziji - zaključio je Nikola. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading