Stigla prinova: Žuta se okotila!

Autor:

Zadruga

25.09.2018

15:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivša stanarka "Zadruge", koja je osvojila srca gledalaca širom regiona, donela je danas na svet čak sedam beba!

Radi se o Žutoj, ljubimcu Mikija Đuričića, koja je zajedno sa njim bila u najgledanijem rijalitiju u regionu.

Lepe vesti sa svim njenim fanovima podelio je Milan Milošević na Instagramu, gd eje čestitao na prinovi porodici Đuričić i Žutoj.

- Sedam malih bebica - napisao je Milan uz čestitke.

Foto: instagram.com/gospodin.novinar

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Top

25.09.2018 17:43

Sergej Jesenjin – Pesma o keruši Jutros u košari, gde sja, šuška Niz rogoza žuckastih i krutih, Sedmoro je oštenila kučka, Sedmoro je oštenila žutih. Do u sumrak grlila ih nežno I lizala niz dlaku što rudi, I slivo se mlak sok neizbežno, Iz tih toplih materinskih grudi. A uvece, kad živina juri, Da zauzme motke, il prut jak, Izišo je tad domacin tmuri, I svu štenad potrpo u džak. A ona je za tragom trcala, Stizala ga, kao kad uhode … I dugo je, dugo je drhtala Nezamrzla površina vode. Pri povratku, vukuc se po tmini, I ližuci znoj s bedara lenih, Mesec joj se nad izbom ucini, Kao jedno od kucica njenih. Zurila je u svod plavi, glatki, Zavijala bolno za svojima, A mesec se kotrljao tanki, I skrio se za hum u poljima. Nemo, ko od milosti il srece, Kad joj bace kamicak niz breg, Pale su i njene oci psece, Kao zlatni sjaj zvezda, u sneg.

Odgovori 15 0
Aroda

25.09.2018 18:39

@Top - Na svu srecu Zuta i njeni kucici nece dozivjeti istu sudbinu.