BRENDONOVA MAJKA OTKRILA STRAŠNU TAJNU: Kulićeve su mu UNIŠTILE STAN I TRAŽILE 500 EVRA!

Autor: Alo.rs

Zadruga

26.09.2018

15:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Branislav Radonić poznatiji kao Brendon u rijalitiju "Zadruga 2" često dolazi u sukob sa Marijom i Miljanom Kulić, međutim, njegova majka Ružica otkrila je pozadinu njihovog odnosa.

RepublikaFoto: e-stock/M. RAFAILOVIĆ
Oglasila se njegova majka i otkrila zbog čega ga Kulićke napadaju... Brendon

Brendonova majka je najpre ispričala sve o spekulacijama da se Radonić stidi svojih roditelja:

- Nas se Branislav nikada nije stideo. Mi jesmo ljudi sa sela, bavimo se poljoprivredom i svi nas u selu znaju kao vredne i radne ljude. On nikada nije krio da su mu roditelji seljaci, naprotiv. Ponosan je na nas, kao i mi na njega - istakla je majka popularnog rijaliti učesnika.

RepublikaFoto: Republika.rs
Samo prave haos... Marija i Miljana Kulić

Ona je, zatim, otkrila sve detalje odnosa svog sina sa majkom i ćerkom Kulić:

- Tražile su mu 500 evra na zajam. Došle su mu u stan i demolirale ga. Posle smo se čuli nas dvoje telefonom i rekao mi je da su mu štiklama oštetile parket, da su mu ukrale kozmetiku, da je Marija brijala noge i ostavila haos za sobom u kupatilu, te da su mu na kraju tražile 500 evra i da ih vodi u tržni centar.

RepublikaFoto: e-stock/M. RAFAILOVIĆ
Majka ga odbranila... Branislav Radonić

Marija i Miljana u nekoliko navrata pričale su i da Brendon živi sa muškarcem, ali njegova mama to demantuje:

- Sve što on govori u „Zadruzi“ istina je. One ga stalno napadaju, ali bez osnova. To što govore da on navodno živi sa nekim muškarcem, kog im je predstavio kao svoju kućnu pomoćnicu, takođe je laž. Moj suprug i ja imamo ključ od njegovog stana i odlazimo kad god možemo, nenajavljeni. Nedavno smo i renovirali stan, u kojem, ponavljam, on živi sam - zaključila je ona.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Iona

26.09.2018 16:58

U tokužurke/pre okršaja/ Lunaje sedela u dnevnoj sobi Miljana jesela pored nje i komentarisala D.lazića,.,kako gavoli itd.potom je rekla da će irka daj proganja,Lunaje izjavila , da to e rdi, jer on zaista njuvoli i provodi vreme davajući joj rzne savete. Da ga više ostavi na miru, te joj jeona pijana obećala da ga neće napadati.Potom jepoljubilaLunu i otišla. Da bi nakon togaizazvala psihičku torruru nad ovi čovekom, ničim izazvana. Njeno jponašanje je katastrofa.jednostavno ona proganja ljude ide za njima i najstrašnije ih vrdja.Naravno da irko ao otvaren iuspešan čovek sa stavom to sebi ne može da dozvoli.

Odgovori 3 11