Sloba smuvao Luninog fana

Autor:

Zadruga

29.09.2018

03:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši zadrugar i popularni pevač Slobodan Radanović nakon "Zadruge" krije svoj privatan život kao zmija noge, međutim, od sedme sile nije uspeo da sakrije svoju novu izabranicu. Kako saznajemo, iako pevač tvrdi da nema devojku i govori da mu je to prijateljica, već nekoliko nedelja viđa se sa atraktivnom crnkom.

Foto: printscreen/TVPink

Naime, kako izvor blizak pevaču navodi, devojka sa kojom je sada Sloba je bila veliki fan njegove ljubavi sa Lunom Đogani u vreme kada su bili u rijalitiju, te je čak bila administrator jedne od njihovih zajedničkih grupa na društvenoj mreži Instagram.

- Devojka sa kojom se Sloba viđa se zove Ana Talić i ona je njegov i Lunin fan. Ona je tokom cele prve sezone vodila grupu koja je bila za njihovu ljubav, tako je i stupila u kontakt sa njim - navodi izvor i objašnjava kako su se upoznali.

Slobina nova devojka je bila administrator grupe koja je podržavala njegovu ljubav sa Đoganijevom

- Ona mu je pisala na Instagramu sa te grupe koju vodi, predstavila mu se i rekla da je bodrila njega i Lunu i da ga obožava. On se zahvalio, a onda mu je poslala svoj Instagram profil da je zaprati. Nakon toga su započeli dopisivanje, a ona je iskoristila priliku kada je nastupao da mu priđe i da se upoznaju lično. Devojka je atraktivna, lepa, logično je da mu se svidela, tako da ju je nakon nastupa odveo negde na druženje - završava izvor.

U prilog ovim navodima govori i fotografija koja je postala viralna na društvenim mrežama a na kojoj su Sloba i izvesna Ana vidno prisni. Radanović sedi u separeu sa njom, a njihovi pogledi govore da je posredi nešto više od prijateljstva. Osim toga, njegova ruka je oko njenog struka, što devojci, sudeći po njenom osmehu, nimalo ne smeta.

Pokušali smo da stupimo u kontakt sa Slobodanom kako bismo proverili ove navode, ali do zaključenja broja nije odgovarao na naše pozive i poruke.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
mima

29.09.2018 10:21

pa ako je lunin fan onda i nije bilo muke da je smuva one same sire noge

Odgovori 26 2
Ljilja

01.10.2018 12:49

On samo gleda svoj interes