DNO DNA! Jelena Krunić razbesnela CELU SRBIJU izjavom o smrti MALOG DUŠANA!

Autor: Republika

Zadruga

30.09.2018

07:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Starleta Jelena Krunić poznata je kao skandalozna osoba bez dlake na jeziku, ali sinoć je prešla sve moguće granice!

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ
Jelena Krunić

Dok je cela Srbija plakala zbog vesti o smrti malog Dušana Todorovića koji je ujedinio Srbiju, ona je pokazala da i u takvoj situaciji ne ume da drži jezik za zubima i pokaže makar trunku saosećanja kao i svi normalni ljudi.

Jelena je snimala lajv na Instagramu, pa je, između ostalog, odgovorila na komentar o Dušanovoj smrti i zamolila ljude da joj ne dosađuju.

- Umro moj otac. Znaš to. Umro je od iste bolesti kao mali Dušan. Znaš? Hvala i ćao! - rekla je bivša učesnica rijalitija između ostalog.

Njena skandalozna izjava je podigla veliku prašinu, a društvene mreže su preplavili komentari u kojima ljudi osuđuju Jelenu. Krunićeva se ubrzo ponovo oglasila na Instagramu, gde jeponovila da je zamolila da joj se mali Dušan ne pominje, jer je i njen otac nedavno umro od opake bolesti.

 

 

- Umire toliko dece i toliko donacija treba da se da za živote mladih i starijih osoba, ako iko deli apele, delim ja. A to što mi kačite kojekakve "sramne izjave" o smrti jednog od mnoštva dece koja su obolela, samo zato što sam 10 puta zamolila da mi se ne priča to u lajvu jer sam isti takav slučaj imala pre dva meseca - napisala je Krunićeva.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading