ALEKSANDRI STIGLO PISMO OD MAJKE: Evo šta joj je poručila!

Autor: pink.rs

Zadruga

02.10.2018

09:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Veliki šef priredio je rođendaansku žurku Aleksandri Subotić, a nakon proslave, ona i njen izabranik David Dragojević odlučili su da pročitaju čestitke koje je dobila.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
David Dragojević i Aleksandra Subotić

David i Aleksandra čitali su čestitke svojih fanova koje su ih veoma obradovale, a na poklon od njih je dobila suknjicu za svoju ćerku Magdalenu koja ju je veoma iznenadila.

Ni Magdalena nije zaboravila na njen rođendan, pa je Aleksandri poslala crtež porodice, a kada ga je David ugledao veoma se raznežio i nije mogao da odvoji pogled sa njega.

- Daj da vidim crtež od bebe. Srce moje slatko. Bebo volimo te - rekao je David.

Nakon što su isčitali sve čestitke fanova i prijatelja, Aleksandra je naišla na poruku svoje majke Ljube sa kojom nije u dobrim odnosima, a njena reakcija je sve iznenadila.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
David Dragojević i Aleksandra Subotić

- Draga ćerko, kao što znaš, za mene a i za vas dve su rođendani uvek bili najlepši dani na svetu. Danas je tvoj 22 po redu, ne 2 ni 12, već 22. Želim da i ti to shvatiš, da napokon odrasteš, da prestaneš da se uzdaš u druge oko sebe, da napokon povratiš samopouzdanje. Prelepa si , zdrava, inteligentna i jaka, ali si dopustila da te učine nesigurnom. Na slici je neko ko te uvek voli i koga treba da braniš, neko ko te pokrivao i štitio ak i od mene. Ona je dobro, volela bih da i ti budeš, jer vidim dan nisi. Danas slavi svoj dan, uživaj i prelomi. Ne treba tebi niko. Najjača si sama, a drugi te samo koče i vuku u blato.

- Nemoj to da više dopuštaš i pokaži ko si, jer za ovih mesec dana nisi pokazala ni 1%. I nemoj da omalovažavaš instituciju koja se zove "MAJKA" jer sam te na današnji dan rodila JA, a ne spodobe koje tako nazivaš. I ti si majka pa se tako i ponašaj! Živeli i trk nazad na svoj nivo... Brzo! Srećan rodjendan. Ljubi te mama - čitala je Aleksandra.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading