Siniša Kulić: ZORICA JE S*KSUALNO ZLOSTAVLJALA MLADOG PEVAČA!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Siniša Kulić osvetio se Zorici Marković za to što mu je vređala suprugu i ćerku, pa je ispričao kako je s*ksualno zlostavljala mladog pevača, koji je jedva živu glavu izvukao od nje.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Zorica Marković

Po njegovim rečima, folkerka ga je ucenila da će mu zatvoriti sva vrata diskoteka i klubova i da nigde neće moći da peva ukoliko ne bude seksualno zadovoljavao njene potrebe i apetite.

Siniša: Mučenik, morao je četiri puta na dan da je zadovoljava. Nije mu bilo dobro od te žene

Naime, ekipa emisije "Premijera - Vikend specijal" bila je u poseti u Nišu kod porodice Kulić. Tada je Siniša otkrio mračnu tajnu Zorice Marković. Siniša tvrdi da je upozorio suprugu Mariju i ćerku Miljanu da se ne zbližavaju sa njom, ali ga nisu poslušale.

RepublikaFoto: printscreen/TV Happy
Siniša Kulić

- Pa Zorica je iskusni rijaliti-igrač. Ja sam mojoj supruzi i Miljani govorio razlog zbog kog ona dolazi kod nas, ali one me nisu poslušale. Zorica je ovde u Nišu imala jednu tajnu ljubavnu aferu sa jednim mladim momkom, pevačem. Ja sam se čuo sa njim telefonom i on će rado da se odazove mom pozivu kad bude došao iz inostranstva, gde inače radi kao pevač i da iznese celu istinu o Zorici Marković. Mučenik, morao je četiri puta na dan da je zadovoljava. Nije mu bilo dobro od te žene. Ona je zlo kakvog nema. Samo što dalje od naše kuće, dalje od nas - rekao je Siniša i objasnio zbog čega je.

- Ona je njega seksualno zlostavljala, bio je ucenjen da neće moći da peva, da će da mu nakači policiju na vrat jer je i pre radio u inostranstvu bez prijave. To su njegove priče i ja mu verujem - rekao je Siniša u jednom dahu i dodao da je noćna mora mladog pevača trajala neko vreme, a onda je unezvereni mladić odlučio da prekine maltretiranje tako što je ponovo pobegao u inostranstvo. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading