Kulićka NAPALA ALEKSANDRU: Majka te gledala kako ti MUŠKARCI GU*ICU MASIRAJU!

Autor:

Zadruga

04.10.2018

08:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

O odnosu Stanije Dobrojević i Aleksandre Subotić bilo je reči tokom pitanja gledalaca. Publiku je zanimalo da li je moguće da Aleksandra prebacuje često Staniji zbog godina.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Kulićka napada Subotićevu

Govoriš joj: "Ti imaš 33 godine, a nemaš decu". Nisu sve spavale sa maminim dečkom i ostale trudne sa 16 godina. Umesto da ćutiš, ti to njoj prebacuješ. Ne vidim ko si ti da sudiš. Stanija ima 33 godine i izgleda kao bomba, a ti u 22 godine kao naduvani balon - bio je drugi deo pitanja za Aleksandru.

Aleksandra je oštro osudila ovaj komentar i navela da je ona ponosna majka i da to drugim mladim mamama ne treba da bude sramota, već naprotiv, velika radost.

Ubrzo se u raspravu uključila i Marija Kulić i dodala:

- Golo d*pe! Gola g*zica! Da li je tebe mama vaspitala da rodiš dete u šesnaestoj godini? Podigni gore taj gorinji deo! Tvoja majka je gledala kako ti muškarci g*zicu masiraju! Mnogo treba da se stidim istine! - rekla je Marija Aleksandri.

- Kreni da trčiš! Pogledaj kako izgledaš! Na televiziji si! Šta si ti ovde? Savetnik? - pričao je David Mariji.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading