TOMA IMA SINA U KINI!

Autor: alo.rs

Zadruga

06.10.2018

12:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Toma Panić za vreme boravka u Imaginarijumu spomenuo je da ima dete u Kini, sa kojim kao ni sa majkom nije u kontaktu i koliko ga to boli. Međutim, sada je dobio priliku da se malo detaljnije dotakne te teme, pa je otkrio da njegova majka nije ništa znala dok on o tome nije progovorio u rijalitiju.

RepublikaFoto: e-stock/M. RAFAILOVIĆ
Tomislav Panić

- Moja karijera je počela da ide uzlaznom putanjom 2014. godine. Završio sam u Kini. Upoznao sam mnogo uticajne ljude, jer sam se kretao tim redovima. Upoznao sam ćerku jedne bitne osobe. To bogatstvo koje sam imao bilo je nesrećno.

- Uvek ću pamtiti rečenicu mog prijatelja posle dva atentata na mene: 'Tomo, počeo si da se trkaš sa ljudima sa kojima ne možeš da se trkaš'. Suština priče je da je ona ostala trudna. Ja sam se tu propio. Ona se porodila i video sam dete tek posle šest meseci - pričao je maneken, koji se u ulozi oca ostvario sa izvesnom ćerkom jednog političara, sa kojom više nije u kontaktu.

- Moja majka ne zna. Saznala je ovde kad sam pričao. Setio sam se da je moja majka imala jedinu želju, da bude baka. Mi više nismo u kontaktu, to joj je zabranjeno - izjavio je Toma.

Inače, kada je Jasmina saznala da je zapravo već postala baka, te da to nije samo jedna od njenih još neostvarenih želja, oglasila se rečima:

- Šokirana sam onim što je rekao, ali razgovaraćemo o tome čim izađe iz Zadruge. Stvarno me je ostavio bez teksta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading