Brendon pročitao Vladimira i PREDVIDEO NJEGOVU SUDBINU samo dan pre nego što je UDARIO ŽENU!

Autor:

Zadruga

06.10.2018

14:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Egzotično, purpurno biće Branislav Brendon Radonjić dao je svoj sud o Vladimiru Tomoviću samo dan pre nego što je Crnogorac fizički nasrnuo na Aleksandru Subotić zbog čega je i diskvalifikovan. Brendon je predvideo da će Tomović izgubiti živce i zbog fizičkog kontakta izaći iz rijalitija, što se i dogodilo.

RepublikaFoto: printscreen/instagram.com/brend_on100/vladelije
Branislav radonjić Brendon i Vladimir Tomović

Naime, Radonjić je preksinoć dobio pitanje od strane gledalaca da prokomentariše Vladino gostovanje na radiju amnezija, zbog čega je Brendon dao detaljnu analizu njegove ličnosti:

- Ja kada priđem Vladimiru i pitam ga "kakav problem imaš sa mnom", on odgovori da nema nikakav. Ja volim kada mi ljudi kažu svoje mišljenje u lice. Možda ja njega doživljavam kao ženu u muškom telu zbog njegovog načina govora i ponašanja. Muškarci toliko ne pričaju. On pokušava da me isprovocira, ali mu to ne polazi za rukom. Ja sam ovde jedan od retkih koji se njega ne plaše.

A, onda se bacio na predviđanje njegovog ponašanja u naredne tri nedelje:

- Vlada će u narednom periodu postati sve introvertniji. Distanciraće se od ostalih zadrugara i biće sve nervozniji. Veza sa Stanijom će biti u kolapsu, a on će postati sve negativniji i negativniji i biće ga lako isprovocirati. Kroz mesec dana će nekoga nabosti i biće diskvalifikovan.

Na šta je Tomović imao sledeće da kaže:

- Vojnik Radonjić je imao odlično izlaganje. Odlično me je procenio. Mi se znamo iz predhodna 2 rijalitija, kada sam ja bio mlađi i imao kraći fitilj. U "Zadruzi" neću dozvoliti sebi nikoga da udarim. Imam svoj cilj, a to je pobeda. Moja pobeda nisu pare ni auto, nego da Stanija i ja opstanemo - izjavio je Crnogorac ne sluteći da će već sledeći dan biti diskvalifikovan zbog fizičkog napada na Aleksandru Subotić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Dijana

07.10.2018 02:54

Brendon je inteligentan .Ovaj Vladimir je kompleksas koji danima nasrce na zene i unosi im se u lice.Bruka za muski rod.

Odgovori 6 14
koco

07.10.2018 10:54

Brendon baba Vangla.

Odgovori 10 0