Oglasio se i ON: STANIJA JE GLAVNI KRIVAC ŠTO JE VLADA UDARIO ALEKSANDRU!

Autor:

Zadruga

06.10.2018

14:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Druga sezona rijalitija Zadruga je već poznata po dinamičnosti odnosa cimera koji zajedno dele luksuzno imanje. Tome u prilog idu mnogobrojni sukobi do kojih je došlo u proteklih nekoliko dana.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official

Vladimir, Zlata, Aleksandra

- Juče na sastanku Vladimir Tomović je izabrao Zlatu kao najomrženiju osobu. To ju je dodano isprovociralo da ustane i održi monolog, dok se iza nje odvijala totalno druga priča. Aleksandra Subotić i njen dečko David Dragojević imali su raspravu sa Tomovićem koja je nekoliko trenutaka posle prešla u fizički kontakt gde je Vladimir udario Subotićevu u lice pesnicom. Veliki šef je osudio takvo ponašanje Crnogorca tako što ga je diskvalifikovao iz Zadruge 2.

 

Sve to je prokomentarisao i Zlatin suprug koji je dao svoje mišljenje o celoj situaciji.

- Smatram da nasilje nad ženama, verbalno ili fizičko ne sme da postoji i da je Zadruga, odnosno Veliki Šef pokazao kako takve stvari treba da se rešavaju i u stvarnom svetu. Efikasno i oštro - naglasio je Vladimir i nastavio:

- Stanija je pumpala priču kako se tamo njega svi boje, to je njemu prijalo i vrag je odneo šalu. I u emisiji sam rekao da je on u toj priči više zgotivio nju, a da se ona ozbiljno poigrala i da je zato došlo do svega ovoga. Nadam se iskreno, da će se Vladimir izdići iz te priče u koju ga je uvukla - rekao je Zlatin suprug naglašavajući da je Stanija glavni krivac za to što je Vladimir Tomović izgubio kompas i nasrnuo na Aleksandru.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (4)

Loading
jovana

06.10.2018 23:09

Stanija nije ucestvovala u incidentu i nije nimalo krivac. Samo glup covek moze nju da optuzi.

Odgovori 13 2
Dijana

07.10.2018 02:48

U pravu je covek.Rekla je da Vladimir postrojava,a taj bi je u stvari vredjao,provocirao i na kraju udario...ZENU

Odgovori 2 14
TANJA

07.10.2018 08:02

Samo glup i ostrasceni covek moze da izjavi da je Stanija kriva. Da ne bi bila okrivljena njegova zena koja je mnogo doprinela potpaljivanju atmosfere.

Odgovori 13 0
Djordje

07.10.2018 08:05

Aleksandra je glavni krivac za fizicki sukob. Ona je prva trebala napolje. Udarila vise puta Vladimira nogama i rukama. Vladimir je na silu odgovorio silom. Da li je trebao da pobegne?

Odgovori 11 1