(VIDEO) Zorica sa Stanijom OGOVARALA DEVOJKE, pa OPET POTKAČILA LUNU!

Autor:

Zadruga

07.10.2018

14:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Starleta Stanija Dobrojević danas je sa Zoricom Marković ponovo komentarisala situaciju zbog koje je Vladimir Tomović diskvalifikovan.

Foto: printscreen/TVPink
Zorica Marković

- Ona je jako bezobrazna, tako se ponaša i na ulici. Ljuba ako uđe ovde ona će je zakopati - pričala je Zorica o Aleksandri i njenoj majki Ljubi Pantović i nastavila sa komentarisanjem:

- Ljuba mi se nije dopadala, ali sada mislim drugačije. Njih dvoje mi se kao par ne dopadaju - navela je Dobrojevićevoj.

Pevačica je istakla da njoj Vladimir nije smetao, niti ju je iritiralo njegovo samopouzdanje.

Foto: youtube.com/Zadruga Official
Stanija Dobrojević

- Ovo je zlo, mržnja. Što bi meni smetalo što vas dižu, što su aktuelni? Šta kome smeta što je on čovek rekao da je došao da pobedi - rekla je Zorica.

- Oni ne igraju fer plej - istakla je Stanija.

Markovićeva je zatim navela i da je Tomovićevo ponašanje bilo ponekad agresivno što mu, po njenom mišljenju, nije trebalo.

Njih dve su zatim pričale i o Luni Đogani, za koju je Stanija navela da ne može da joj parira, jer je poznata samo po tome, kako kaže, što je rasturila nečiji brak.

- Meni to nije konkurencija. Bila je aktuelna što je nekom skinula muža, to meni ne može da bude konkurencija - rekla je Stanija.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading