KIVAN NA ĐOGANIJEVE? Sloba poručio Anabeli i Gagiju DA SE DRŽE PO STRANI!

Autor:

Zadruga

07.10.2018

15:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Slobodan Radanović, koji je imao višemesečnu vezu sa Lunom Đogani u prvoj sezoni "Zadruge", bez obzira na to što je bio oženjen tada, smatra da nije pokazao nezahvalnost prema Luninim roditeljima koji su podržavali njihovu vezu.

RepublikaFoto: e-stock
Luna i Sloba

- Sa njima sam se video veče kada se Zadruga završila. Zahvalio sam im na svemu. Luna se nije zabavljala sa mojim roditeljima, kao što nisam ni ja sa njenim, tako da je moje mišljenje da oni treba da se drže po strani! - naglasio je Radanović.

Luna Đogani ipak ne misli tako. Ona se u Zadruzi kroz plač prisetila ljubavne veze sa Slobom, a od svega što se desilo njaviše je povredilo što on nije zahvalan njenim roditeljima za podršku koju su im pružali tokom učešća u rijalitiju.

- Ja sam otišla za Zrenjanin da ispoštujem te ljude koji su bili tu za nas, koji su mi poslali tortu za rođendan. Sela sam u auto i htela sam da umrem koliko mi je bilo teško, išla sam u kuću u kojoj se on rodio! On se nikad nije udostojio da mi pruži ruku, mojoj mami, mojoj tati, nikome! Čak je i komentarisao "tvoja majka se stalno svađa". Pa, alo, ona se svađala zbog tebe, bre! - ljutito je rekla Luna.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Una

07.10.2018 17:45

Slobo otkaci ih vec jednom. Sta ti treba da razgovaras sa njima ili o njima? Ili imas opet neke tajne sa Djogajima koje mi gledaoci ne znamo.

Odgovori 22 5
Mrs

07.10.2018 18:06

Jadna bolesnica... u bolnicu pod hitno na liječenje.

Odgovori 21 6
ljubica

08.10.2018 07:34

A vest da je usnimljen kod Lune noć pre njenog ulaska u Zadrugu

Odgovori 14 1