(VIDEO) Miljana Kulić ljubomorna na Luninu i Stanijinu pobedu!

Autor:

Zadruga

08.10.2018

09:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miljana Kulić je tokom razgovora sa Mikijem Đuričićem pokazala da ju je pomalo iznerviralo što nije ostvarila bolji plasman na večerašnjem takmičenju na kome su zadrugari morali da pripreme koreografiju za izabranu pesmu.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Miljana Kulić

Zbog ovoga je rekla da više neće da se trudi, jer zna da nikada neće ostvariti bolji plasman kada su u igri Luna Đogani i Stanija Dobrojević.

- Ja sam veoma samokritična, ali svesna sam svojih kvaliteta. Nastup za Eurosong, ja sam za sebe brljiljirala, ja sam pobednica". Ja sam u borbi što se život zove pobednik, a ne gubitnik. Ja nisam ljubomorna, ja tu karakteristiku u sebi ne posedujem. Oni se nerviraju i znaju da ako ja ne pobedim neće više da glasaju. Ja znam da ne mogu da pobedim, Stanija i Luna imaju više fanova - rekla je Miljana.  

Foto: printscreen/TVPink
Luna i Stanija

Miljana je takođe prekorela Staniju zbog toga što ju je preskočila kada je služila zadrugare čokoladom koju je dobila kao nagradu. Kako je sve izgledalo pogledajte u narednom videu. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Boris

09.10.2018 15:19

Miljana je mnogo subjektivna i misli za sebe da je najlepsa, najbolja i najatraktivnija zadrugarka.