Miki ogorčen na Banete: On je džukac i prevarant!

Autor: pink.rs

Zadruga

09.10.2018

11:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miki Đuruičić se tokom večeri izvodjio sa Rebekom Popović, Nemanjom Tošićem i Branislavom Radonić Brendonom o Bori Santani i Banetu Čolaku, bivšim rijaliti drugarima.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Miki Đuričić

Ono što je očigledno je da Miki redovno ponižava svog prijatelja, a sada je sa ovim zadrugarima rekao šta zapravo misli o njemu, pa ga uporedio sa Borom.

- Bude mi ga žao u nekom trenutku, a onda se setim koliki je džukac i prevarant. Ne mogu da grešim dušu, Bane nije sebičan. Hoće da da. Voli da bude popularan po svaku cenu, ali ne zna šta da radi. On je hteo da bude voditelj, ali ima govornu manu. Brale, ti ne pričaš, ti mumlaš... U novinama su izašli goli, u kolima se je*u. Bora mi poslao. On je dobro dete, toliko je netalentovan da hoće sve. Ne možeš ti ovde da napu*avaš Boru, lagao sve živo, uzeo si mu pare. Pojeo ga je ovaj rijaliti, smuvao se sa ovom budaletinom. Kao što bi ljudi rekli da je Kija pametna, ali svi znaju šta je uradila, svaka čast što je pobedila - pričao je Miki.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Bane Čolak i Zerina Hećo

Bora je bolji čovek od Čolaka - prokomentarisala je Rebeka, a sa tim se i Miki donekle složio, ali je i njega okarakterisao kao "džukca i prevaranta". 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Boris

09.10.2018 14:56

Miki, tako se ne prica o svom prijatelju. Onda Miki ispada dzukac i prevarant.

Odgovori 15 0
Dijana

09.10.2018 20:14

Miki je uvek za sebe tvrdio da je dzukac i prevarant.