Nasilnik profitirao: Nakon što je udario ženu, Vladimir se hvalio poslovnim ponudama!

Autor:

Zadruga

09.10.2018

12:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Učesnik rijalitija "Zadruga 2" Vladimir Tomović izbačen je iz šoua zbog toga što je pesnicom udario u glavu Aleksandru Subotić.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Vladimir Tomović

Posle toga je pokušao da se opravda ali je samo tonuo sve dublje sa svojim izjavama poput one da mu je žao što nije jače udario Subotićevu.

Njega sve vreme zdušno brani Stanija Dobrojević sa kojom je bio u vezi tokom rijalitija, a sada je i sam počeo da se hvali ponudama koje dobija putem instagrama.

Tomović se prijateljima pohvalio kako nikada nije bio popularniji i traženiji - pišu beogradski mediji.

On se hvali kako je posle batinjanja žene dobio poslovne ponude koje donose hiljade evra.

- Zamisli koliko mi ponuda stiže. Evo, na Instagramu mi non-stop stižu ponude za reklamiranje. Treba samo da okačim fotografiju brenda koji reklamiram i dobijem pare, vrlo je jednostavno - objašnjavao je zadrugar prijatelju.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Vladimir Tomović i Stanija Dobrojević

Podsetimo, u nedelju je Tomović je gostovao u emsiji "Premijera vikend specijal" kada je pričao o svemu što se dogodilo u rijalitiju.

- Ja, moja porodica i prijatelji smo protiv nasiilja nad ženama. Ovo nije moje izvinjenje za ono što sam uradio jer sam tamo doživeo psihičku i fizičku torturu. Ja sam taj koji je doživeo nasilje. Mene su ničim izazvani napadali, gazili me ispod stola, a javno menjenje je na strani nekoga ko je mene gazio i udarao. Nije trebalo ono da uradim i nikad niko ne treba da udari ženu, ali šta je sa ženom koja je udarila muškarca? Kajem se zbog toga što sam uradio, ali mene su danima maltretirali. Bio sam isprovociran i instiktivno sam reagovao. Da se ponovi ta situacija sigurno ne bih isto postupio - ispričao je Vladimir u emisiji "Premijera vikend specijal".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading