Nadežda: Bivši dečko me je doživotno osakatio!

Autor:

Zadruga

09.10.2018

13:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Učesnica rijalitija "Zadruga 2" Nadežda Biljić poverila se u izolaciji cimerki Snežani Ilić i u razgovoru koji su tom prilikom vodile ispričala joj je da ju je bivši dečko doživotno osakatio jer ju je nezgodno udario u kičmu i trajno povredio pršljen. Biljićeva se prisetila vremena kada je trpela fizičko i psihičko nasilje od nekadašnjeg partnera, a i danas od toga ima ozbiljne posledice.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Nadežda Biljić

- Ja ne smem da se izlažem većim naporima i ne smem da podižem teške stvari jer imam veliku povredu kičme. Mene je bivši vanbračni suprug stalno fizički maltretirao. Bili smo u jako lošem odnosu duže vreme, a kod njega je iznenada proradila velika agresija i u više navrata me je brutalno pretukao. Kako više nisam želela da trpim njegove torture, suprotstavila sam mu se i tada je počeo pakao. Krenula sam da urlam na njega i odgurnula sam ga misleći da će me pustiti da izađem iz sobe u kojoj smo se raspravljali, međutim, samo sam time pogoršala stvari.

Nadežda: Na lekarskom pregledu se ustanovilo da ću imati trajne posledice. Trpim bolove svaki dan

- Tada je toliko poludeo zaleteo se ka meni, gurnuo me na pod i udarao pesnicama po kičmi što je jače mogao. U jednom trenutku me je toliko nezgodno udario da sam cela pozelenela od bolova. Shvatila sam da moram nešto da preduzmem inače se neću živa izvući iz cele priče. U trenutku kada sam se nekako sklonila u ćošak on se udaljio od mene i tada sam uspela da pozovem policiju kako bi ga oni smirili kada ja već nisam mogla - pričala je Nadežda Snežani, koja je sve sa nevericom slušala.

RepublikaFoto: e-stock/M. RAFAILOVIĆ
Nadežda Biljić

- Najveća greška mi je bila što odmah nisam otišla sa policajcima i zatražila da izvadim listu povreda. Prosto sam znala da nešto nije u redu, ali su mi tada nadležni organi rekli nešto što me je ostavilo bez teksta čim su došli na vrata. Rekli su mi da ja nemam nijedan validan dokaz da je on mene tukao i da bi trebalo da se samo smirimo i prestanemo sa svađama. Imala sam utisak da im je svejedno i da je on čak i pokušao da me udari ili povredi, ponašali su se kao da sam ja sama kriva što sam u vezi sa nasilnikom. Na tome se u tom trenutku sve završilo i ja sam od svega digla ruke.

RepublikaFoto: youtube.com/ Novo jutro - Dea i Sarapa
Nadežda Biljić

- Kasnije kada sam sama otišla na preglede i ispostavilo se da sam bila u pravu. Imam ozbiljne probleme kičme. Garderobu u garderoberu držim u visini ruku kako ne bih morala se da savijam mnogo svakog dana. Trpim konstantne bolove kad se naglo pomerim i slično. Ponekad i dok radim moram da sednem i da pravim veće pauze kad pevam jer ne mogu da izdržim nalete bola. On je danas u CZ i iskreno tamo mu je i mesto posle svega kroz šta sam pored njega prošla. Bavio se mutnim radnjama i kriminalom, tako da je samo dobio ono što je zaslužio - ispričala je pevačica Ilićevoj, koja je ostala zatečena posle svega što je čula.

Da podsetimo, Nadežda je još u prvoj sezoni "Zadruge" govorila o tome kako ju je bivši partner ubijao u pojam i maltretirao. Toliko je bila zaljubljena da se preselila kod njega, pa su započeli zajednički život. On je konzumirao razne narkotike i vremenom počeo problematično da se ponaša, a pevačica je u jednom trenutku priznala da je godinama trpela batinjanja jer ju je partner zlostavljao.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading