Stanija prodala stan da isplati kamataše!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stanija Dobrojević našla se na meti zelenaša zbog duga od 50.000 evra. Kako Rijaliti ekskluzivno saznaje, Dobrojevićeva je neposredno pred ulazak u "Zadrugu 2" prodala jednosoban stan u Novom Sadu kako bi vratila dugove kamatašima koji su dolazili njenoj mami na vrata i pretili kako im se loše piše ukoliko njena ćerka ne izmiri obaveze.

RepublikaFoto: e-stock/M. RAFAILOVIĆ
Stanija Dobrojević

- Stanija je još pre dve godine pozajmila 50.000 evra od zelenaša kako bi uložila pare u estradnu karijeru. Ona je tada kupila pesme i uložila pare u spotove. Računala je da će pozajmljen novac vratiti od nastupa, a kako te njene pesme nisu naišle na simpatije publike, Stanija nije ni dobijala pozive za nastupe. Gazde diskoteka se nisu usuđivale da je pozovu budući da ona nema neke vokalne sposobnosti, a sa druge strane, igračice su znatno povoljnije i produktivnije - govori dobro obavešteni izvor i dodaje:

- Kada je uvidela da joj se uloženi novac neće vratiti preko nastupa, Stanija je bila primorana da se vrati u Ameriku i nastavi posao u kazinu. Međutim, tamo su je sačekali novi problemi sa inspekcijom, kojoj je morala da plati 100.000 dolara kazne zbog rada na crno. Umesto da vraća kamatu i smanjuje dug, Stanija se uvukla u još veće probleme, zbog kojih je čak ugrozila sigurnost svoje porodice - navodi izvor blizak starleti za Rijaliti.

Stanija računala da će pare vratiti od nastupa, ali nije osvojila simpatije publike, pa nije ni dobijala pozive za tezge

Kako dalje saznajemo, veliki problemi su je sačekali prilikom povratka u Srbiju. Tada joj je, prema tvrdnjama upućenih, majka rekla kako su im na vrata dolazili zelenaši i pretili kako će cela porodica imati probleme ukoliko Stanija ne bude vratila dug. Jedino rešenje je bilo da ode u agenciju i stavi stan na doboš. Kako je ponuda bila povoljna, nekretnina je prodata u rekordnom roku, a od tog novca je isplatila dugovanja.

U želji da proverimo navode do kojih smo došli, pozvali smo Stanijinog PR, ali do zaključenja broja nije bila dostupna na broj poznat redakciji.

Podsetimo, Rijaliti je nedavno ekskluzivno otkrio da je Stanija Dobrojević dobila zabranu ulaska u SAD zbog problema sa radnom dozvolom, zbog čega je morala da plati 100.000 dolara kazne budući da je radila na crno.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading