(VIDEO) Stanija žestoko oplela po Luni i Aleksandri!

Autor: pink.rs

Zadruga

10.10.2018

17:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Današnja gošća voditelja Baneta Čolaka i Bore Santana u emisiji "Radio Amnezija" bila je kontroverzna učesnica, Stanija Dobrojević.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Zadruga

Ona je bez dlake na jeziku progovorila o svim temama koje interesuju javnost.

- Kad sam pobedila u najgledanijem rijalitiju, želela sam mir, da se posvetim privatnom životu, koji ispaštao zbog mog posla - rekla je Stanija, a zatim objasnila šta znači reč "starleta" kako se ona dugo predstavljala, kao i zašto sebe više ne smatra starletom:

- Ja sam poslala poruku da starlete treba da budu lepe, zgodne, obrazovane, nezavisne, da vode računa o treningu, ishrani, znači nešto pozitivno ali ujedno i fensi. Ali onda su taj epitet dobijale devojke koje su došle sa ulice, hapšene prostitutke, silikonjare, separeuše, splavarke. Taj epitat je dobio pogrdno značenje, tako da ja nikad nisam bila starleta.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Stanija Dobrojević

Voditelji su želeli da znaju i da li Dobrojevićevoj nedostaje dečko, Vladimir Tomović, koji je diskvalifikovan zbog agresivnog ponašanja.

- Svi znaju da sam izuzetno jaka, psihički izdržljiva. Videli ste da su me čoporativni napadali svi. Bila sam njihova žrtva i oni su me doveli do prvog mesta. Jako sam izdržljiva i mogu sama. Sa Vladimirom je bila jedna lepa, iskrena priča, mogli smo da imamo lepu ljubavnu priču. Nedostaje mi mnogo, to niko ne razume. Dosta sam se vezala za njega. Nedostaje mi čak i da se svađa sa njim - rekla je Stanija.

Njoj su Aleksa Savić i Marko Petrušević otpevali pesmu "Samo se noćas pojavi" koju joj je navodno posvetio Tomović. Zatim je starleta kratko odgovorila na pitanje o Kristijanu Goluboviću.

- Ne želim više nikada u životu da ga vidim - rekla je šturo Stanija.

Dobrojevićeva je bez problema iznela svoje mišljenje o Zerini Hećo, Aleksandri Dobrojević i Luni Đogani.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Zadruga

- Zerina je pokazala netrpeljivost prema meni, ne znam zbog čega. Ne znam zašto iznosi negativno mišljenje o meni. Ali sa druge strane rispekt, ako me ne voliš, pokaži da me ne voliš, to mi je ok. Aleksandra Subotić je najveće razočarenje za mene ovde. Bili su mi dragi kao par. Ona me je napala kada su videli da se priča vrti oko mene. Ona je u medije dospela tako što je skinula mami dečka i sa njim napravila dete. Što se tiče Lune, nisam neko ko morališe i sudi, ali jesam ušla sa predrasudama sa onim što znam o njoj iz "Zadruge 1".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading