(VIDEO) Aleksandra ispričala svoju životnu priču: Otac me je ubijao od batina!

Autor:

Zadruga

11.10.2018

14:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aleksandra Subotić je Mini Vrbaški ispričala svoju životnu priču!

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Aleksandra priča svoju životnu priču!

Od Aleksandra Čabarkape, preko oca Karađorđa Subotića, spominjući i mlađu sestru i majku, zadrugarka je bez dlake na jeziku i sa ogromnom tugom u očima ispričala jezive detalje koji su deo njene teške prošlosti.

- Moj stric je pustio priču kako je on mamin dečko. Sje*ao je meni život. On (Čabarkapa) je uhapšen dva meseca pre nego što sam se ja porodila. Otišao je da robija, bio je do sad u zatvoru. Moje dete ima četiri godine - govorila je ona.

- On je pokušavao da manipuliše sa mnom, okretao me je protiv njih. Krenuo je u vezu sa mnom da bi se osvetio Karađorđu, ali se zaljubio - istakla je. Roditelje, pak, smatra krivim za sve loše što ju je u životu zadesilo.

RepublikaFoto: e-stock/M. RAFAILOVIĆ
Aleksandra Subotić

- Oni su nas podelili. Mene je uzimao Karađorđe. Moj tata ima dobru dušu, mnogo dobru dušu, ali se iživljavao na meni. Počeo je da pije. Imao je dosta para, ja sam kao klinka imala sve. U osmom razredu nadogradnju kose, pare za izlaske, za sve živo. Svaka moja drugarica je patila da ima to isto. Onda dolaze moje drugarice, počnu da piju sa njim, ja napravim haos. Onda me je prebijao. On je mene ubijao od batina francuskim pendrekom (mali pendrek sa čeličnom kuglom na vrhu). Sve što mi se desilo u životu, oni su me gurali u to. Zahvalna sam Bogu što nisam najveći ološ na svetu. Moj tata se drogirao ispred mene - bila je jezivo iskrena ona.

Zatim, spomenula je mlađu sestru Goranu, koju momak zlostavlja.

- Ona je pobegla kod dečka kući. Ljuba je našla i pobile su se, pa je zvala socijalnu službu, ali nije mogla da je dovede kući. Nije mogla da je vrati. Okrenula im je leđa posle toga, totalno je propala. Taj dečko je maltretira, prebije je. Moj tata ju je našao plavu, prebio ga je. Imala je sve šanse da uspe, ja nisam imala ništa. Ali je zbog svoje bahatosti okrenula svima leđa. Ona je '98 godište".

Takođe, objasnila je zašto ju je pogodila Ljubina rođendanska čestitka.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Ana

12.10.2018 19:10

Ja ovoj nista ne verujem.

Odgovori 17 1
Boris

15.10.2018 18:56

Otac je ubijao od batina a razmazena je jer su joj ispunjavali sve zelje. Ovo je kontradiktorno. Ona ne zna sta prica.