Mirko Gavrić se vraća u "Zadrugu"?!

Autor: alo.rs

Zadruga

11.10.2018

17:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mirko Gavrić napustio je "Zadrugu", i to nakon što je pred predstavnicima produkcije potpisao ugovor da će zbog toga isplatiti 50.000 evra.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Mirko Gavrić

Njegov izlazak iz Bele kuće bio je veliki šok za sve, a naročito za pojedine zadrugare. Njega su ispratili u suzama, a ovoga puta je iznenadio sve pratioce na društvenoj mreži Instagram kada je odgovorio na pitanje: 

- Da li postoji bar mali promil šanse da se vratiš i da te gledamo i koju pametnu od tebe čujemo u "Zadruzi" - upitao ga je jedan od pratioca, a Mirko je na iznenađenje mnogih dao otvoren odgovor:

- Postoji! - poručio je Gavrić.

Foto: printscreen/instagram.com/miracoofficial
Mirko Gavrić

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
vera

11.10.2018 19:08

On je pokazao sta zna.

Odgovori 20 4
Bilja

12.10.2018 21:21

@vera - Pokazao da zna da pobegne iz Zadruge.

Odgovori 15 0
Stela

11.10.2018 19:32

Bravo irko, prava odluka u parvo vreme. Svi jedva čemakam dategledamo, danešto pametno klažeš u Zadruzil.Vrh si bio i ostaolOstvare,kvalittan i odmere čovek. Tvoja inteligencijei kultura je izadmogih Želimodate gledamo...Hoćemo Mirka u Zadruzi2 ...... Molimo velikog šefa da gaubaci u Zadrugu. Bez njena ništ nije kao što je bilo.....................Idemo Mirko pravac Zadruga 2

Odgovori 10 20