Ljuba se oglasila posle ćerkinih prozivki: Aleksandra je za psihijatriju, sve laže!

Autor: alo.rs

Zadruga

12.10.2018

08:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Posle teških optužbi Aleksandre Subotić kako je njena majka Ljuba Pantović koristila decu kao paravan da bi se viđala sa raznim muškarcima, te da je varala njenog oca Karađorđa na svakom koraku, oglasila se bodi-bilderka.

RepublikaFoto: instagram.com/ljuba_champion
Ljuba Pantović

- Aleksandra nije normalna, lažima je prešla sve granice. Ona mene toliko mrzi, da bi me najradije videla mrtvu. Prvo je pričala da sam bila najbolja mama na svetu, da sam njen idol, da sam je štitila i bila uz nju, a da joj je otac bio najgori na svetu. A onda odjednom totalna promena priče - rekla je Ljuba i nastavila:

- Da li ona to misli da se opet predstavi kao žrtva?! Da li misli da se tako pobeđuje u rijalitiju, tako što će pljuvati majku i bestidno lagati?! Sve više se pokazuje ono što sam davno rekla, a to je da je njoj potrebna stručna pomoć! Treba joj ozbiljan psihijatar, jer je izgubila dodir sa stvarnošću! Čoveče, pa ona sedi sa Minom, koju je nazivala ku*vom, i pljuje rođenu majku - rekla je Ljuba.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Bilja

12.10.2018 21:17

Slazem se da Aleksandra sve laze.