Miki napao Lunu: Oživljavaš crkotinu propale ljubavi! Đoganijeva: Sloba se sladi što ja patim!

Autor:

Zadruga

13.10.2018

14:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novi ili stari učesnik "Zadruge 2", Miki Đuričić odmah po ulasku u drugu sezonu okomio se na svoju nekadašnju cimerku Lunu Đogani. Miki je tokom igre "istina-izazov" postavio Đoganijevoj pitanje koje je za nju bilo veoma bolno, ali mu je iskreno i odgovorila.

RepublikaFoto: youtube.com/Zara Donat
Gurnuo joj "prst u oko"...Miki postavio Luni pitanje o bolnoj temi...

- Rekla si da ulaziš u ovaj rijaliti da pokažeš jednu drugu Lunu... Ali čini mi se da si došla da oživljavaš uspomene, da živiš na crkotini propale ljubavi...čoveka koji te ovde povredio... I malo mi je to - koga ova zaje*ava, pati za onim koji ju je povredio? Tebe narod osuđuje, zaljubila se u oženjenog muškarca... Da li si ti svesna da ispadaš budala tu? - direktan je bio Miki.

- Ne - odgovorila je Luna.

Foto: youtube.com/Zara Donat
Napao Lunu, pa dobio odgovor...Miki Đuričić

- Ili su luda, glupa, ili je taktika! O čemu se tu radi? - insistirao je.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Nekad su se voleli, a sada se mrze... Luna i Sloba

- Ja se nikad nisam folirala, tako da ni meni ne ide u korist da ja patim... On je sadista i sladi se time što ja sad patim... Ja sam bila super, ali kako sam ušla na ovu kapiju, tako mi se sve vratilo. Do sada nisam nikad osećala takvu emociju kao prema njemu. Ja posle njega ni sa kim nisam bila. Ne stidim se svojih emocija. Taj čovek nije zaslužio da gleda mene kako ja patim za njim, jer on se time sladi, i radi napolju i uživa i boli ga du*e za mene. A ja ovde ispadam debil. Jer ja sam došla ovde zbog sebe, ne zbog njega - završila je Luna.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Boro

13.10.2018 18:33

Svalerka Luna rasturila Slobi brak, raskinula svaleraciju, provodila se na nekoliko letovanja sa drugim muskarcima, a sada zeli da joj se Sloba vrati. Svalerala se sa drugima. Svalerka ostaje uvek svalerka.

Odgovori 19 2