Nova rijaliti beba na pomolu? Bane hoće dete sa Zerinom!

Autor:

Zadruga

14.10.2018

09:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ljubavni par Zerina Hećo i Bane Čolak vodili su ozbiljne razgovore u najimpresivnijem rijalitiju "Zadruga 2". Bane i Zerina već duže vremena imaju problema u vezi jer Zerinu guši Banetova ljubomora i posesivnost. Večeras Bane je pitao Zerinu da li je sigurna da joj je on njoj dovoljan za ceo životu.

Foto: printscreen/TVPink
Bane i Zerina

Njih dvoje su se intimizirali u izolaciji i Bane je upitao Zerinu da li je sigurna da joj je on njoj dovoljan za ceo životu.

- U trenucima kad se ponašašaš onako kako se ponašaš. Kad imaš te bespotrebne izlive ljubomore, kad praviš svađu tamo gde ne postoji, kad tražiš problem gde nema problema onda nemam želju, iskreno.... I onda kažem sebi: "Što bih ja opet prolazila isto, što bih ja sebi radila istu stvar, udavala i rađala decu nekome? Što ja to da uradim i ostala sama sa dvoje dece?" - odgovorila je Zerina, zatim je Bane nastavio:

- A opet s druge strane gledaš ovo. Ti znaš da sam ja odrastao bez oca, moje dete će imati ili oba roditelja ili neću imati dete. Ja sam dobro izabrao u životu ko će biti majka moje dece. Ja nisam svakoj devojci rekao ono što sanjam. Zato što želim da moje dete ima dva normalna roditelja - rekao je Čolak.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Zerina

Nakon ovog ozbiljnog razgovora usledili su zagrljiji i razmenjivanje nežnosti. Čini se da je Zerinu potpuno raznežila ova priča o deci pa je uživala u Banetovom zagrljaju i sve vreme ga ljubila. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Boro

15.10.2018 07:55

Bane je moli da mu rodi dete da bi je vezao za sebe. Ona ne zeli jos jedno dete jer zna da nece dugo biti sa Banetom.