Novi nervni slom Lune Đogani: Vrištala na brata Adama!

Autor:

Zadruga

16.10.2018

12:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Oduzimanje honorara Luna Đogani i dalje nije prežalila, pa je tim povodom danas ustala da se još jednom požali. Međutim, zadrugari su je napali zbog izležavanja i spavanja u dnevnom boravku zbog čega se najpre posvađala sa Ramonom Beganović, a nakon toga i sa Mikijem Đuričićem.

Foto: youtube.com/Zadruga Official
Na početku je sve bilo u redu... Luna Đogani

Kao i uvek, i ovoga puta ju je branio brat Adam Đogani, ali Đoganijeva sada to nije želela pa je bes "istresla" na njega.

- Dobar dan svima, ja ne mogu još uvek da prežalim svoj honar zato što sam ga izgubila ni zbog čega. Okej, i trebalo bi da budem kažnjena htela sam da obijem prodavnicu, ali ne volim kada nešto nije fer jer bi trebalo da svi budemo kažnjeni. Ja da sada spavam tamo kao neki, ja bih bila kažnjena tri puta, tri puta tri - govorila je Luna, međutim kako se Ramona ubacivala Đoganijeva je započela svađu s njom.

Foto: youtube.com/Zadruga Official
Najpre se posvađala s Ramonom... Đoganijeva

- Ja komnetarišem sve, to nema veze s tobom - vikala je Ramona, ali je blogerku to izvelo iz takta.

- Je l' te Mića nagovara? Svaki put kad ustanem, ti mene komentarišeš! Šta sam ja tebi uradila u životu? - vikala je Luna.

Međutim, iako se sitaucija u jednom trenutku smirila u raspavu su ušli Miki i Adam kada je Đuričić rekao Luni da se smiri i skočio u Ramoninu odbranu:

- Šta se ti mešaš? - skočio je Miki na Đoganija.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
A potom se umešao i Miki...

- Ti braniš sestru, ja branim drugaricu? Koga ja da iz*ebem? Šta? Tebe niko ne sme da komentariše? Šta si ti, kraljica? - vikao je Đuričić na Lunu i Adama koji je pokušao da odbrani sestru.

Foto: youtube.com/Zadruga Official
Doživela nervni slom... Luna

Međutim, u jednom trenutku je Luna skočila na Adama:

- Hoćeš da prestaneš? Zašto se mešaš stalno? Pusti me da se svađam s kim ja hoću. Ne pomažeš mi tako! Prestani da se svađaš umesto mene, znam ja sama! Ne može da mafijaš ovde, moraš da shvatiš da ovde ima budala. Hoćeš da te neko nabode u glavu? On je budala, hoćeš da te udari u glavu da padneš u nesvest?! - vikala je Luna na Adama dok Miki nije prestajao.

Foto: youtube.com/Zadruga Official
Besnela na brata da je ne brani kako ne bi nastradao... Luna i Adam

- Moji drugovi su vaše roditelje 90-ih bacali sa splavova, hoćete li da ja vas ovde bacam - dobacivao je pčelar iz Kupinova.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Boris

16.10.2018 12:14

Luna prva pocela da se svadja izazivajuci Lepog Micu i jos nekoliko devojaka pa se posle usmerila ka devojci Mikija pcelara. Kada je Miki stao u odbranu svoje devojke a Adam u njenu odbranu, i kada je videla opasnost i da gubi raspravu, napala je svog brata Adama. Luna je morala na nekome da se isprazni pa nastrada njen brat Adam.

Odgovori 31 1
Terza

16.10.2018 12:25

Lunjara glumata i pravi lazni slom zivaca. Ocekujem da ce poceti da se udara u svoju glavu.

Odgovori 28 1
ljubica

17.10.2018 09:56

@Terza - Ona je vec udarena u glavu i to OZBILJNO!!! Posto tamo i nema normalnih, ona je u sredini, kojoj i pripada! Mnogo je agresivna, tako da to sto je kaznjena honorarom je melem!!! Zbog fizickog napada (kojih je bilo oko 3-4, je trebalo da izleti napolje! Da ne pominjem, ono zivotinjsko udaranje Slobodana u predhodnom rijalitiju!