Brendon i Lazar kriju da su bili u vezi!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Branislav Radonić Brendon i Lazar Jeremić učesnici su najgledanijeg rijalitija na ovim prostorima "Zadruga 2". Iako u Imaginarijumu gotovo da jedva komuniciraju, njihovo poznanstvo traje dugo. Kako saznajemo, Brendon i Lazar su pre dve godine bili prilično bliski, a po kuloarima se šuškalo da su u ljubavnoj vezi.

RepublikaFoto: e-stock/M. RAFAILOVIĆ
Lazar i Brenedon

Naime, njih dvojica su se upoznali 2016. godine, nakon završetka rijalitija "Maldivi", koji se davao na Hepi televiziji. Mladi fudbaler živeo je u to vreme van Beograda, pa mu je bilo naporno da svakodnevno putuje i gubi vreme po autobusima i vozovima, te mu je Branislav srdačno ponudio da dođe i prespava kod njega kada god mu to bude potrebno.

Kada je bio sa Brendonom, Lazar je ignorisao čak i tadašnju devojku Ejmi Aminatu, koju je navodno i verio

- Iako je sve počelo bezazleno i drugarski, nakon nekog vremena njihov odnos postao je jako čudan. Lazar je umeo da ostane kod Brendona i po nekoliko dana, nije to više bilo samo na noć ili dve. Kada je bio sa Brendonom, Lazar je ignorisao čak i tadašnju devojku Ejmi Aminatu, koju je navodno i verio. Radonjić je bio ljubomoran i nije puštao Lazara da mrdne. Udovoljavao mu je u svemu, ispunjavao mu sve želje, samo da ostane pored njega - kaže izvor koji je dobro upućen u odnose dva aktuelna zadrugara.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Brendon

Brendon preoteo Lazara Dušanu Kaličaninu!

Dušan Kaličanin se zbližio sa Lazarom Jeremićem još dok su zajedno bili učesnici rijalitija "Maldivi" na Hepi TV. Krili su njihove simpatije sve dok ih plesačica Una Grujić nije uhvatila kako razmenjuju nežnosti pod tušem. Po navodima izvora, oni su nastavili da se viđaju i po završetku rijalitija. Lazar je živeo kod Dušana neko vreme, međutim, kada se zbližio sa Brendonom, glumca je to dovelo do ludila, te je prekinuo svaki kontakt s fudbalerom, spakovao se i pobegao kod svojih u Niš kako bi ga što pre preboleo.

- Nakon mesec dana počeli su da se svađaju jer je Lazar hteo da izlazi po splavovima, a Brendon je želeo da bude samo pored njega. Jedne večeri, kada se Jeremić vratio sa neke žurke u ranim jutarnjim satima, ispred vrata Brendonovog stana sačekale su ga njegove stvari, što je bio dovoljan znak da više nije poželjan u stanu. Lazar je lupao na vrata i molio da ga pusti, ali Brendon je ostao neumoljiv i nije ga pustio da makar prespava. Lazar se snašao, ali od tada između njih dvojice vlada užasna netrepeljivost - završava izvor Rijalitija.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Lazar Jeremić

Sticajem okolnosti, Lazar i Branislav ušli su zajedno u rijaliti "Zadruga", ali obojica se prave ludi i ne pominju relaciju koju su nekada imali. Brendon je nekoliko puta provukao kako je Lazar hteo da mu se uvali na gajbu, tek da ga zaplaši i pokaže mu da nema problem da ispriča i ostatak priče ukoliko mu bude stao na žulj.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading