Oglasio se PR tim: Stanija se operisala, još nije došla sebi!

Autor:

Zadruga

17.10.2018

14:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jedna od najpopularnijih učesnica druge sezone rijalitija "Zadruga", Stanija Dobrojević, prošle nedelje je morala da napusti imanje i otputuje u Ameriku, zbog, kako je navela i ona i njen PR tim, važne zdravstvene intervencije.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Stanija Dobrojević

Ona je dan nakon izlaska iz Bele kuće u ranim jutarnjim časovima odletela za Ameriku, dok joj je rijaliti dečko, Vlada Tomović, sve vreme u video pozivu pravio društvo i držao strah.

Foto: Privatna arhiva
Po medijima su kružile priče da Stanja ipak nije otišla u Ameriku zbog operacije, već zbog nekih drugih problema sa zakonom, pa je morala hitno da se javi američkoj vladi.
Zbog svih tih spekulacija Stanijin lični PR menadžer, Tamara Radoman, odlučila je da se obrati javno svima i podeli najsvežije informacije o stanju starlete.

 

- Želim da vas obavestim da je operacija prošla u najboljem redu, još je ošamućena od anestezije i lekova i čekamo da dođe sebi i da vam se lično obrati, jer ona je naša lavica i borac. Želim sve da vas zamolim da me obaveštavate ukoliko u Zadruzi bude dešavalo nešto što ima veze sa Stanijom, ako je neko spominje, ogovara ili ako se dešavaju neke stvari po stranicama od strane ostalih učesnika  a koje su povezane sa Stanijom, a trebalo bi da ih znam. Takođe, želim da vas sve zamolim bilo da pružate podršku samo Staniji ili Staniji i Vladi da dozvolite svakome da iznese svoj stav i mišljenje ali na kulturan način bez vređanja kao što i dolikuje njenoj armiji i ljudima koji je podržavaju, dostojanstveno. Da svi budemo složni i idemo ka zajedničkom cilju a to je dupla kruna. Pozdrav svima - napisala je Tamara na društvenim mrežama.

Foto: instagram.com/stanijadobrojevic

 

Kada će se Stanija oporaviti i vratiti u Zadrugu, ostaje nam da ispratimo.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (4)

Loading
Dijana

17.10.2018 16:58

Pruzam podršku Staniji za brzo ozdravljenje.

Ana

17.10.2018 17:02

Podrška Staniji za brzo ozdravljenje.

Aco

17.10.2018 17:04

Pruzam punu podršku Staniji za brzo ozdravljenje i povratak u Zadrugu.

Aleksandar

17.10.2018 17:09

Stanija se operisala. Zelim joj brzo ozdravljenje.