Stanija ostavila Vladimira: Evo i zbog čega!

Autor:

Zadruga

21.10.2018

13:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Starleta Stanija Dobrojević još uvek se nije oglasila nakon što je napustila rijaliti "Zadrugu" zbog zdravtvenih problema, ali zato njen PR tim redovno obaveštava fanove o svim događajima iz njenog života!

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Stanija Dobrojević i Vladimir Tomović

O raskidu Stanije i Vladimira dosta se spekulisalo poslednjih dana, a sada je starletin PR tim otkrio šta je pravi razlog svađe bivših zadrugara.

- Na dan kada je Stanija dobila telefon (pre dva dana) posle par sati isti joj je oduzet jer je plakala, histerisala... Ona je obrisala sve slike, snimke s njim i sve skoro vezano za Zadrugu! Ona je okačila ono pi**a! Jako je ružno da vređate PR tim, mi samo radimo najbolje što znamo. Šta još hoćete da znate? Problem je nastao još prve noći po njenom izlasku dok su razgovarali na viberu jer ju je on molio "ljubavi molim te daj jedan skrinšot, uključi kameru, jedan skrinšot meni za ljubav", ona nije htela jer nije izgledala dobro i nije se dobro osećala, a on je nastavio "Ma ljubavi to je samo za mene i moje oči, a onda ujutru taj skrinšot prodao svim novinarima i portalima i vreme leta (što je trebalo da se čuva u tajnosti) i sve detalje njihovog razgovora!

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Stanija Dobrojević i Vladimir Tomović

- Šta je radio za vreme operacije i prvih dana oporavka?! I nebitna su njoj sada tuđa mišljenja, njoj je u ovom trenutku bitno njeno zdravlje i on, a on ju je jako razočarao. Ona sada samo mora da miruje. Samo da ona bude ok... Više ni on nije bitan, već samo ona da bude dobro! A da li ste vi u pravu sve što pišete, pokazaće samo vreme. Strpljivo do njenog oporavka, svi! - navodi se u komentaru na Instagramu.

Foto: printscreen/instagram.com/stanijadobrojevic
Stanija Dobrojević

Tomović se za sada nije oglašavao po pitanju raskida.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading