Ivana Vrbaški: Mina nije bila u hraniteljskoj porodici!

Autor:

Zadruga

25.10.2018

03:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ivana Vrbaški, majka rijaliti-učesnice Mine Vrbaški, odlučila je da reaguje kada je videla navode da je njeno dete boravilo u hraniteljskoj porodici.

RepublikaFoto: printscreen/youtube.com
Odrastala s majkom... Mina Vrbaški

Prema navodima izvora, Mina je bila u Sremskoj Kamenici zato što majka Ivana nije mogla da brine o njoj, ali su je usled velikog stresa vratili Ivani na čuvanje. Vrbaški tvrdi da se tako nešto nikada nije dogodilo.

Oštro demantovala natpise... Ivana Vrbaški

 Ivana: Označena sam kao neodgovorna majka, koja ne može ili neće da brine o svom detetu

- Ja Ivana Vrbaški Piljagić izjavljujem da tekst obiluje neistinitim i neproverenim informacijama i to o događaju koji se nikada nije odigrao. Nikad svoje dete nisam smestila u bilo kakvu hraniteljsku porodicu niti je to učinio nadležni centar za socijalni rad, pa prema tome ne mogu biti tačne ni ostale činjenice iz teksta. Članak je očito objavljen na osnovu, kako stoji, "ekskluzivnih saznanja", bez ikakve provere, a mene niko nije kontaktirao pre objavljivanja članka radi provere informacije. Ovakvim tekstom, koji sadrži samo neproverene, neistinite informacije, duboko se vređaju moja prava i pravni interesi i to napadom na elementarna privatna, ljudska, u prvom redu, majčinska osećanja, stvara se javna predstava o meni kao lošoj, sebičnoj majci, kojoj nije stalo do svog deteta. Označena sam kao neodgovorna majka, koja ne može ili neće da brine o svom detetu, pa isto zbog deteta, ali i sebe šaljem u nekakvu hraniteljsku porodicu, gde dete od stresa gubi kosu u pečatima. Moje dete Mina Vrbaški nikada nije bila u hraniteljskoj porodici, to odgovorno tvrdim - izjavila je Ivana Vrbaški. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Mika

28.10.2018 11:50

Bolje da je bila u hraniteljskoj porodici. Imala bi bezbrizno detinjstvo i odlicno vaspitanje.