(VIDEO) Šta bi bilo da sam legla u krevet sa njim: Luna ponovo rastura vezu?!

Autor: pink.rs

Zadruga

02.11.2018

16:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Blogerku Lunu Đogani ponovo optužuju da pokušava da rasturi jednu vezu i to je dovelo do ozbiljnih svađa. Ipak, ona ovoga puta pokušava da ubedi sve oko sebe da to sada nije slučaj kao u prethodnoj sezoni "Zadruge".

Foto: TV Pink/printscreen

Naime, Luna se, kako je optužuju, umešala i napravila svađu između Aleksandre i Davida te je poljuljala njihov odnos. Pometnju je izazvao snimak na kom se vidi kako Luna razgovara sa Davidom, koji joj se poverio o problemima koje ima sa Aleksandrom. A kada je to Subotićeva saznala nije mogla da se smiri. 

Foto: TV Pink/printscreen
Luna Đogani ne vidi krivicu u sebi

Naravno, Aleksandra je odmah napravila haos zbog ovoga, a Davidova i njena veza je "pod znakom pitanja".  Novonastalu situaciju prokomentarisala je i Luna koja je o ovome polemisala sa bratom Adamom Đoganijem,  Minom Vrbaški i Savom Perovićem. Luna im je objašnjavala svoj odnos sa Davidom i tom prilikom izjavila da ona ne vidi problem u tome. 

Ne mešam se ni u šta. Napala me je za stolom. Pričala sam sa čovekom, družimo se. Ne znam u čemu je problem. Šta bi da sam legla u krevet sa Davidom, linčovali bi me do kraja rijalitija - pričala je Luna svojim cimerima.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Boris

03.11.2018 11:06

Švalerka uvek ostaje švalerka. Uvek joj je na umu švaleracija.

Odgovori 12 0