Nadežda se oglasila nakon diskvalifikacije: Plašila sam se za svoj život!

Autor: alo.rs

Zadruga

03.11.2018

16:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačici Nadeždi Biljić danima nije dobro i već tri večeri je pokušavala da nađe skriveni put kako bi pobegla iz rijalitija, a sinoć joj je to pošlo za rukom.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Nadežda Biljić

Posle višesatnih molbi da napusti "Belu kuću“, koje produkcija ružičaste televizije nije uslišila, pevačica je ugledala otvorena vrata u dvorištu i jednostavno izašla. Ona je otkrila da više nije mogla da bude sa tim ljudima i da je sve vreme želela da izađe.

- Pukla sam tamo skroz. Prva "Zadruga" me je dotukla, a ovo mi nije trebalo. Danima mi je bilo loše i ovo je moralo da se dogodi. Žao mi je produkcije, koja je sve to fantastično odradila, ali ovo više nije bilo za mene. Ušla sam tamo kako bih vratila dug, a evo, napravila sam novi. Kada sam prihvatila da budem u "Zadruzi 2", već sam bila na lekovima i mislila sam da će mi pomoći, ali nije bilo tako. Drago mi je što sam izašla. Nisam pobegla, izašla sam kao gospođa - otkrila je Nadežda, koja se sada nalazi sa svojom porodicom, za kojom je najaviše patila tokom dva meseca u rijalitiju.

- Sada sam sa svojima i već mi je bolje, ali kada sam bila unutra, plašila sam se za svoju bezbednost. Ušla je Jelena Krunić, koja mi je u prošloj "Zadruzi" lupila šamar. Iako mi se izvinila za to, ja sam bila u strahu za svoj život. Tužiću je zbog toga, jer sam zbog tih batina postala paranoična - rekla je pevačica, a njena majka Slavica, koja je sve vreme sa njom od kada je izašla, nadovezala se i rekla da Nadežda nikada nije izgledala lošije.

RepublikaFoto: TV Pink/printscreen
Nadežda Biljić

- Dete je sada sa mnom, mnogo sam srećna što je izašla iz onog pakla. Međutim, ona nije nikada izgledala lošije, noge su joj kao dva štapa, mnogo je smršala, izgubila je čak deset kilograma. Ona je pila lekove kako ne bi pila alkohol, a kada su joj smanjili dozu lekova za smirenje, odmah joj je bilo loše -otkrila je Slavica.

Podsećamo, pevačicina drama je počela već krajem septembra, kada je ušla u konflikt sa svojim bivšim verenikom Mikijem, a posle toga su se svađe samo nizale. Nadeždi je iz dana u dan bilo sve gore, a zbog lekova koje je pila za smirenje dosta je spavala. Kada nije bila ispod pokrivača, bila je veoma razdražljiva i ulazila je u svađe sa cimerima.

Takođe, neuravnotežena pevačica je čak dva puta pokušala da sebi oduzme život. Jednom je pokušala da iseče vene, a u toku noći kada je napustila imanje pretila je da će se obesiti. Poverila se Mikiju da želi da bude sa svojom porodicom i da se više neće baviti pevanjem.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Nadežda Biljić

- Gde god da pođem, stoje tri čoveka iz obezbeđenja. 20 puta idem, 20 puta me vraćaju, je l’ sam ja to favorit napolju, pa neće da me puste? Hoću da idem kući, da uzmem dvaput veću terapiju, da sedim sa porodicom i da se lečim. Neće da me puste. Ne postoji način da odem. Neću da pevam. Bolje da radim na trafici za 20.000 dinara - to je bio Nadeždin poslednji razgovor u "Zadruzi 2"  a dvadesetak minuta nakon toga je samovoljno prošla kroz glavna vrata kompleksa u Šimanovcima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Boris

03.11.2018 19:19

Imala strah od drugih zadrugara. To je bolest psihe.

Odgovori 10 1
Mirka

03.11.2018 21:56

Svako NORMALAN bi imao strah . Jako mi je zao. Mukica pristaje da peva pesme ,,Budala " , ,,Zaboravila gacice " ili tako nesto .... Zahvaljuci nekom Gavricu !!!!!! Strasno, sta napravi klan, zna se vec koji od devojke !