Učesnica "Zadruge" bolovala od ove opake bolesti!!

Autor:

Zadruga

04.11.2018

17:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sinoć su novinari uputili zanimljivo pitanje učesnici rijalitija "Zadruga" Rebeki Popović!

RepublikaFoto: e-stock/M. RAFAILOVIĆ
Rebeka Popović

- Primetili smo da postoje pogledi između tebe i Tome Panića. Da li si se ti prebacila na Tomu, onoga trenutka kada si shvatila da je Miki stavio katanac na kuhinju i frižider i kada si shvatila da te više neće hraniti - glasilo je pitanje.

- Ne postoje nikakvi dodiri, sem moža u prolazu, osim ako idemo na cigaru. Se*sualnog tipa sigurno ne. Samo ako hoćemo na kafu i na cigaru. Što se tiče Tome, on može da potvrdi da među nama nema ničega - odgovorila je Rebeka.

Ukućani su primetili da Rebeka od svih zadrugara najviše ima potrebu za hranom, a voditelj ju je upitao da li je imala problema za bulimijom.

- U mladosti sam bolovala od anoreksije. U početku sam imala ovde vrlo težak period adaptacije. U mladosti sam imala to izgladnjivanje, što zbog modelinga, generacija sam tih devojka koje su se ložile na Viktorijine anđele. Imam problema sa hormonima. To je problem koji vučem godinama. Od malena sam imala atrofiju tankog i debelog creva. Imala sam često nagon za povraćanjem. Vrlo često mi stane želudac. Imam nagone da povraćam i od čaše vode. Ustajem u toku noći, krene mi mučnina, imam neki ukus. Imam tu neku nervozu - priznala je Rebeka.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading