"Zemunci" planirali Luninu otmicu: Gagi i Anabela klanu plaćali reket!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Luna Đogani bila je na meti najsurovije mafije krajem devedesetih, a samo zahvaljujući sudbini izbegla je otmicu. Kako Rijaliti saznaje, Đoganijevu je zbog roditelja Anabele i Gagija Đoganija targetirao "zemunski klan", koji je do detalja osmislio kako će da otme dete koje je tada imalo svega četiri godine.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Luna Đogani

- "Zemunski klan" predvođen Dušanom Spasojevićem tada je bukvalno harao Beogradom. Ko god da je imao malo više novca bio je označen kao potencijalna meta. Te godine su Anabela i Gagi izdali album "Drugu si hteo" i bili su u samom vrhu estrade, zbog čega su zarađivali ogromne pare. Ta informacija je stigla do "zemunskog klana", koji je razradio plan kako da otmu Lunu i traži veliki novac za otkup - govori dobro obavešten izvor koji je bio jedan od najboljih prijatelja Đoganijevih tokom devedesetih i nastavlja:

Dan pre planirane otmice Gagi je primio poziv od jednog prijatelja koji mu je samo rekao: "Skloni Lunu hitno"

 

RepublikaFoto: youtube.com/AlLu Co.
Vođa "Zemunskog klana" Dušan Spasojević

- Luna je tada imala svega četiri godine i išla je u vrtić u koji ju je svakoga dana vodila dadilja. Oni su isplanirali da ih presretnu i otrgnu devojčicu iz naručja dadilje i odvedu je u već pripremljen stan. Mafijaši su gotovo ušli u operaciju i pratili Anabelino kretanje nekoliko dana kako bi se uverili da nije ona ta koja vodi Lunu u školicu. Ceo plan mafije pokvario je Gagi, koji je dan pre planirane otmice primio poziv od jednog prijatelja koji mu je samo rekao: "Skloni Lunu hitno!"

Kako dalje izvor navodi, Gagi i Anabela su istog trenutka stavili Lunu u auto, spakovali samo neophodne stvari i odvezli je u Švajcarsku kod prijatelja kod kojih su proveli nekoliko meseci. U Beograd su dolazili samo kada su imali neka važna snimanja, a taj izostanak iz medija, ispostavilo se, bio je koban za grupu Funky G, koja je nakon ovog albuma i doživela krah.

RepublikaFoto: TV Pink/printscreen
Anabela, Luna i Gagi

- Gagi i Anabela su sa Lunom proveli nekoliko meseci u Švajcarskoj, vraćali su se u Beograd samo kada moraju. Definitivni povratak u Srbiju dogodio se kada se Gagi dogovorio preko prijatelja sa "zemunskim klanom" da plati reket kako mu ne bi dirali porodicu. Suma je bila ogromna, ali su, srećom, imali tada toliki novac jer su mnogo radili, tako da su unapred platili bezbednost svog deteta i onda se vratili kući - završava izvor.

Kako saznajemo, nakon propasti plana otmice Lune Đogani, kriminalci su se prebacili na plan kidnapovanje Stefana Živojinovića, sina Lepe Brene, koga su, nažalost, oteli i za njegovu slobodu uzeli milione maraka.

Kako bismo proverili navode do kojih smo došli, pozvali smo Anabelu, ali do zaključenja broja nije odgovarala na naše pozive i poruke.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (5)

Loading
Marinela

06.11.2018 18:30

Pričam ti priču bla, bla, bla...

Odgovori 32 2
Mara

06.11.2018 20:19

Kakva izmisljotina, nema dalje

Odgovori 28 2
Mika

07.11.2018 10:45

A Pink Panteri, a Časna lopovska reč (PALABRA DE LADRON)?

Odgovori 15 1
Natasa

07.11.2018 22:15

Sta sve nece izmisliti ova Razija.