Luna otkrila šta misli o Davidu, pa se osamili u izolaciji!

Autor:

Zadruga

08.11.2018

19:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ljubomorisanje Aleksandre Subotić zbog druženja Lune Đogani i Davida Dragojevića, izgleda da nije bez razloga. A blogerka je u toku današnjeg dana otkrila šta oseća prema Davidu i šta misli o njihovom druženju.

Foto: youtube.com/Zadruga Official
Luna se plaši osude javnosti zbog Davida...

- Sa Davidom se družim, provodimo vreme zajedno, lepo mi je i non-stop osećam tenziju da razmišljam šta će da kažu sutra, šta će reći napolju - izjavila je Luna koja se, navodno, plaši da će Dragojevićevo i njeno ponašanje neko pogrešno protumačiti.

Foto: youtube.com/Zadruga Official
David tvrdi da mu samo prija druženje s Đoganijevom...

- Imam gard tokom druženja sa Davidom jer se bojim reakcije drugih. Nastavićemo da se družimo sve dok i druga strana to bude želela - dodala je ćerka pevačice Anabele Atijas čiji je gard ubrzo pao pa je sa Davidom završila u sobi za izolaciju.

Foto: youtube.com/Zadruga Official
A čim je Aleksandra okrenula leđa, završili su sami... Luna i David

A da i njemu prija da provodi društvo s Lunom potvrdio je upravo David koji je kazao da nema nameru da prestane da komunicira sa Đoganijevom:

- Prija mi društvo i Lune i Aleksandre. Mi ćemo i dalje nastaviti da se družimo - rekao je David nakon Luninog izlaganja, dok je Aleksandra mirno reagovala na ove izjave, da bi malo potom izgubila kontrolu i žestoko se posvađala sa učesnicima rijalitija.

A nakon ovih izjava, Luna i David su se osamili gde su uglavnom razgovarali o Adamu Đoganiju, ali i o sebi. Luna je govorila šta voli da joj momak govori, te je izvesno da će David usvojiti sve što mu je sugerisala ukoliko odluči da ostavi Subotićevu i smuva Đoganijevu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Maria

09.11.2018 08:11

Prija mu drustvo Lune i Aleksandre. Dovoljno je kazao.

Odgovori 12 0
Mimi

09.11.2018 09:35

Teško je odbraniti se od Lunjare.

Odgovori 13 0
Rance

09.11.2018 11:15

Vrse se pripreme da Lunjara preuzme Davida. Ovaj je jos mirniji od Slobe. Lunjara moze da ga muci kako hoce.

Odgovori 13 0